Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Mrlje od voska nestaju lako uz nož za mazanje, papir i peglu

Anonimna domaćica podijelila je na Facebooku video sa savjetom kako očistiti mrlju od voska s tkanine, a među komentarima ima i onih koji kažu da se tako mogu skidati i masne mrlje

Candle wax stains
Foto: rob_lan
7 komentara

Facebookom se prošlog tjedna proširio video u kojem je anonimna domaćica podijelila savršen trik za uklanjanje mrlje od voska s tkanine, i to samo pomoću papirnatog ručnika, noža za mazanje i pegle.

24sata Sušilo za kosu uklanja tragove voska s drveta

Nakon što je nazvala tapetarsku radnju i čula što oni planiraju napraviti da bi skinuli vosak s tkanine na stolcu, autorica videa odlučila je to isprobati sama i  oduševila se, pa sad dijeli  video uz tvrdnju kako se tako može uštedjeti dosta novca koji biste inače dali za čišćenje.

- Glavna je tajna u tome da vosak treba ostaviti  da se osuši do kraja. Potom nožem lagano sastružite ono što se može skinuti sa tkanine, pa postavite na mrlju dva papirnata ručnika. Zagrijte peglu i vrućom peglom prelazite preko papira dok se mrlja ne otopi i papir ju ne upije. Zamijenite papirnate ručnike i ponavljajte dok vosak potpuno ne nestane sa tkanine, kaže autorica. 

Trik koji je podijelila izazvao je veliki interes, a među komentarima se moglo naći i nekoliko onih u kojima se kaže da se na taj način s tkanine mogu skinuti i masne mrlje. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message