Lifestyle

Komentari 315

Želi 'postati' ork iz 'Gospodara prstenova': Teže jedem zbog kljova, žena i kći me podržavaju

Želi 'postati' ork iz 'Gospodara prstenova': Teže jedem zbog kljova, žena i kći me podržavaju

Brazilac je prije sedam godina počeo mijenjati svoj izgled, a prije godinu dana odlučio je da želi izgledati kao ork iz popularnog filmskog serijala. U svemu ga podržava supruga, koja također mijenja svoj izgled

Rico Ledesma (41) i njegova supruga Krishna Insomnia (25) žive u Brazilu sa svojom kćerkom, a trenutačno čekaju i drugo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: Rico želi izgledati kao ork

Rico već godinama radi na promjeni svog izgleda, a osim tetovaža po cijelom tijelu, stavljao si je i umetke ispod kože, a kako bi upotpunio svoju transformaciju u orka iz 'Gospodara prstenova' ugradio si je i umjetne kljove, koje je platio oko 3500 kuna. Osim toga što mu tetovaže prekrivaju 85% tijela i ima osam potkožnih umetaka, još si je dao rascijepiti jezik, a tetovirao je i očne jabučice.

- S transformacijom da izgledam drugačije započeo sam prije sedam godina, ali tek godinu dana radim na projektu da se 'pretvorim' u orka. U kolovozu 2020. sam ugradio šest lažnih zuba, a stavit ću i još dva veća zuba, iako imam određenih problema dok jedem i pijem. Transformacija u orka zahtijevala je stavljanje i dvije kljove, crteže po tijelu koji su gotovo sasvim crni, s nekim sivim dijelovima te neke opekline i modifikacije. Danas mi je 85% tijela tetovirano, a zubi su bili posljednji dodir u transformaciji u orka, a na tu odluku došao sam nakon mnogo razmišljanja i neprospavanih noći - ispričao je Rico.

Zube mu je napravila stomatologinja koja je potpuno prihvatila projekt.

- Napravila je savršen posao i već sam se naručio kod nje za sljedeće preinake - rekao je ovaj glumac i tattoo umjetnik.

Početkom travnja Rico si je proširio i septum nosa kako bi upotpunio svoj izgled orka, a kaže da je velika crna tetovaža bila zahvat koji je najviše trajao i bio među najbolnijima.

Ipak, najviše je boljelo kada si je na listovima nogu radio ožiljke usijanim željezom.

- Trebala su četiri mjeseca da rane donekle zarastu, ali to je nešto na što sam najviše ponosan - kaže.

Iako takve modifikacije inače mogu biti jako skupe, Rico nije potrošio skoro ništa jer mu gotovo sve zahvate radi supruga, koja se profesionalno bavi body-piercingom.

Par trenutačno čeka drugo dijete, a Rico kaže da svi obožavaju njegov novi izgled, čak i kćerkica.

- Podržava me u svim mojim transformacijama. Ako će i ona jednog dana htjeti raditi promjene na svom izgledu, ja ću biti ponosan na nju - govori Rico.

Njegov novi izgled privukao je i pažnju filmskog producenta Michela Reilhaca, koji je radio na filmovima 'Snjeguljica' i 'Uljez' pa se Rico sada priprema za svoj filmski debi.

- Snimanje počinje u listopadu u Barceloni i na Kanarskim otocima. Ne smijem reći puno o filmu, ali mogu reći da će biti inovativan i zabavan. Tako nešto još nije viđeno u kinima. Ja i moj cijeli tim jako smo uzbuđeni zbog cijelog projekta - zaključio je Rico za Daily Mail.

Najčitaniji članci