Lifestyle

Komentari 92

Žena kojoj su rekli da neće moći roditi sada ima čak 10 djece - četvero svojih i šest posvojenih

Žena kojoj su rekli da neće moći roditi sada ima čak 10 djece - četvero svojih i šest posvojenih

Alicia (40) i Joshua Dougherty (42) iz New Yorka devet su godina pokušavali dobiti dijete, ali su doživjeli 11 pobačaja. Iako su im rekli da neće moći mati djece, oni su sad ponosni roditelji 10 mališana

Alicia je bila shrvana kada su joj rekli da neće moći roditi, ali sve je iznenadila i rodila čak četvero djece te posvojila još šest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obitelj je počela rasti 2010. godine, kada su Alicia i Joshua usvojili Alexa, sada 15-godišnjaka. Alicia je odletjela u Južnu Dakotu po četverogodišnjeg Alexa i odvela ga kući.

- Bilo je ludo, napustili smo New York bez djece i vratili se kući sa sinom. Bilo je tako nevjerojatno napokon imati dijete u kući. Utrčao je u sobu i bio je tako uzbuđen i vikao je "mama, tata", bio je tako sretan što nas ima - ispričala je Alicia.

Samo šest dana nakon što su doveli Alexa doma, Alicia je saznala da je trudna.

- Joshua i ja smo bili u šoku satima. To je bilo nevjerojatno - rekla je.

Kćer Zoey rodila je 2012. godine. Godinu dana kasnije su usvojili Jamesa, sada 14 -godišnjeg dječaka. Alice je potom saznala da je ponovno trudna i rodila je sada sedmogodišnju Dash. Progesteron koji je Alicia uzimala na kraju je povećao njezinu plodnost.

Velika obitelj se 2015. povećala za još dva člana, kada su im se blizanci Jordan i Jason pridružili. Alice je još rodila sina Bodhija (2), kćer Harle (2) te još posvojila Patricka (12) i Bree (10).

- Živim u ludoj kaotičnoj kući, ali sad sam se već navikla na to i ne bih to nikad mijenjala. Nakon godina razmišljanja da nikada neću imati dijete, volim otvoriti svoje srce prema što je moguće više djece. Sigurna sam da ćemo usvojiti još - rekla je Alicia, a piše Metro.