Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Žena se namazala 'sokovima' iz vagine da privuče muškarce

Spisateljica Rachel Khona je odlučila isprobati kako miris vagine zaista djeluje na grublji spol i hoće li ju muškarci salijetati ako bude mirisala po vaginalnim sokovima

Foto: Dreamstime
68 komentara

Jedna je žena pokušala posebnim parfemom privući partnera i to tako posebnim da se njegova esencija nalazi - u njenim gaćicama. Na zapešće je utrljala miris vagine da privuče frajera. Nakon što je čula za to, spisateljica Rachel Khona je odlučila isprobati kako miris vagine zaista djeluje na grublji spol i hoće li ju muškarci salijetati ako bude mirisala po vaginalnim sokovima.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Njena je iskustva prenio portal Health.com. Khona se inače smatra 'stručnjakinjom za seks i veze', a time i vagine, pa joj ovaj zadatak nije tako teško pao.

Teorija kojom su se vodile i spomenuta zavodnica i Khona je ta da vaginalni sokovi sadrže feromone, koji pak igraju bitnu ulogu u zavođenju. A da bi ispitala svoju teoriju, Khona je prvo nosila 'samo' vaginalne sokove, a onda je toj 'mirisnoj noti' dodala i par kapljica kupovnog, pravog parfema.

No ginekologica dr. Christine Greves iz zdravstvenog centra 'Orlando Health System' na Floridi kaže kako je 'nemoguće privući muškarca na taj način' jer, kako kaže, za feromone se zna da imaju ključnu ulogu kod seksualne privlačnosti, ali nikada nisu istraženi u vaginalnoj tekućini.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

- Nikada nije istraženo djeluju li baš tako - komentirala je priču o 'parfemu' i dodala da ona to 'baš i ne bi preporučila'. Ispalo je da ne bi ni Khona koja je priznala da, osim par osmjeha i pridržavanja vrata, nije primijetila neku posebnu zainteresiranost muškog roda za miris koji se oko nje širio. 

- Da su muškarci 'popadali' po meni, mislila bih drugačije, ali ovako mislim da je najbolji način da djevojka privuče frajera da 'pije, pleše i bude vesela' - zaključila je.

HARRY NEUGODNIM KOMENTAROM POSVAĐAO MEGHAN I OBITELJ: 'Ne možemo vjerovati što je rekao, povrijeđeni smo'

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message