Lifestyle

Komentari 133

Žene otkrile kako su se osvetile preljubnicima: Auuu, ovo ih je zaboljelo više i od prekida...

Žene otkrile kako su se osvetile preljubnicima: Auuu, ovo ih je zaboljelo više i od prekida...

Svi ovi primjeri pokazuju što su sve u stanju napraviti ljute, prevarene žene. Neke od njih su bile zbilja maštovite u planiranju i realiziranju osvete. Donosimo vam nekoliko primjera

Potopila je cijelu kolekciju Apple uređaja koju je njezin partner obožavao, jer ga je uhvatila u preljubu.

Ovaj lik je morao po cesti hodati s parolom: 'Preljubnik sam. Ovo je moja kazna'. Nije poznato da li mu je partnerica oprostila ili nije.

Bolna kazna za preljub za vlasnika ovog automobila.

'Nadam se da je njezina p... bila vrijedna ovoga', napisala je bijesna žena nakon što ju je partner prevario. No to je samo jedna od poruka napisanih sprejem po cijelom vozilu.

Ni ovaj preljubnik nije bolje prošao.

A ovako to izgleda kad se prevarena žena osveti ljubavnici: 'Ostavi mog muškarca kur..'.

Ovaj primjer bismo mogli nazvati jednim od najmaštovitijih. Prevarena žena je ovakvim plakatima oblijepila cijeli grad. Napisala je 'Izgubljen pas', stavila njegovu fotku, a ispod objasnila da je zadnji put viđen kako 'poskakuje' po najboljoj prijateljici svoje žene te da se odaziva na ime Steven...

Ovaj momak je morao ispuniti 6 zadataka kako bi mu partnerica oprostila preljub, a javno sramoćenje je samo jedan dio. Na plakatu priznaje da je prevario divnu djevojku i kaje se zbog toga... 

Susjedi su se dobro zabavljali iščekujući što će biti dalje. Žena je na veliki komad tkanine napisala: 'Dobrodošao kući preljubniče'.

Ova djevojka se preljubniku osvetila tako da je otišla na važnu utakmicu i osramotila ga pred cijelom nacijom. Napisala je: 'Moj bivši dečko preljubnik sad gleda s kauča'.

I ovo je bilo sramota godine. Prevarena supruga je pred kuću stavila natpis: 'Muž preljubnik. Dok njegova divna žena vodi brigu o njegovoj bolesnoj majci, Linnie ima aferu s dvije žene u isto vrijeme'. Na dnu je napisala njihova imena tako da cijelo susjedstvo zna.

 

 

Najčitaniji članci