Obavijesti

Lifestyle

Komentari 126

Ženski vodič za seks za jednu noć: Od zaštite do posljedica

Ženski vodič za seks za jednu noć: Od zaštite do posljedica
1

Iako bi seks za jednu noć trebao biti neobavezno iskustvo, vrlo je teško odvojiti osjećaje od požude. Pritom, osim na povrijeđeni ego treba pripaziti na zaštitu

VIDEO

Seks za jednu noć izvrsna je prilika za istraživanje seksualnosti. U krevetu nema pritiska pa bez problema možete naučiti što vas uzbuđuje, a što ne. Što ste sigurniji u svoje potrebe, to ćete lakše budućem partneru objasniti što želite, tvrde stručnjaci za veze. 

Međutim, prilikom upuštanju u ovu vrstu seksualnih aktivnosti treba biti oprezan, piše Handbag

Zaštita je na prvom mjestu

Sigurnost je najbitnija, pa se prije odlaska s tuluma ili svadbe s potencijalnim partnerom preporučuje prijatelju javiti s kim ste i gdje. Također, postoji i rizik od spolno prenosivih bolesti pa je zaštita obavezna. U takvim slučajevima ne treba vjerovati partneru na riječ. 

Dublja veza ne postoji

Iako bi seks za jednu noć trebao biti neobavezno iskustvo, vrlo je teško odvojiti osjećaje od požude. Tijekom seksa tijelo otpušta oksitocin, hormon koji jača emocionalnu povezanost, pa se možete i zaljubiti. U tom je slučaju moguće razočaranje osobito ako druga strana ne osjeća isto. 

Osjećaj krivnje prati ove aktivnosti

Seks za jednu noć bi trebao biti samo dobra zabava, no istraživanja su potvrdila da žene najčešće požale ovu odluku. Stoga je važno slušati instinkt i ne se upuštati u nešto takvo ako osobito nakon prekida. Neobavezan seks nakon prekida veze nije najbolja ideja, zato što se u usporedbi sa seksom s nekim koga volite može činiti ispraznim. Takvi osjećaji mogu samo uzrokovati bol i produžiti oporavak. 

Posljedice su bitne

Požuda može "pomutiti" razum stoga treba pripaziti u kojim se prilikama upuštate u seks za jednu noć, bilo da je to vjenčanje ili izlazak s prijateljicama. Tračevi se brzo šire pa bi društvene posljedice mogle biti izrazito nepovoljne, osobito ako je u igri i alkohol. Pod utjecajem alkohola ljudi mogu uraditi nešto što će požaliti. 

Prespavati ili ne nakon burne noći

Nakon burne noći najbolje je otići, a ne prespavati, savjetuju stručnjaci za veze. Ostajanje bi moglo stvoriti lažan osjećaj sigurnosti i potaknuti nadu da ova veza ima budućnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'