Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
119 komentara

Žensko srce rastopit će svaki muškarac ako razgovara ovako

Žene su iznimno slabe na muškarce koji pokazuju osjećaje, ne skrivaju da su ponekad ranjivi, paze na nju kao 'kap vode na dlanu' i uz nju su bez obzira što se dogodilo

Foto: Dreamstime
119 komentara

Istaknite neku njezinu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može biti nešto fizički na ženi, njezino ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. 'Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smiješ', žena će se sigurno 'rastopiti'.

Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njezinom ponašanju, jer baš svatko voli da ga drugi gledaju pozorno, a ne površno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zamolite je da iznese svoje mišljenje o nečemu

'Što ti misliš o tome?' - pitanje je koje svaka normalna žena želi čuti od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazat će i kako cijeni njezino mišljenje te želi znati kako ona razmišlja.

Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kvalitetnu vezu.

JEDNOM SE ŽIVI Bogatstvo ne donose novac i slava nego - ljubav i prijatelji

Recite joj da se u njezinom društvu osjećate ugodno 

Žene vole muškarce koji se ne boje pokazati da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju kako s njom mogu biti ono što zaista jesu i mogu se lako opustiti. Osim toga svakoj ženi je drago čuti da je ugodno društvo. 

Handsome fashion man undressing woman | Autor: Lorenzo Gulino Foto: Lorenzo Gulino

Uživajte naglas u njezinom mirisu

Bilo da se radi o intimnim dijelovima tijela ili ne, svaka žena voli znati da ugodno miriše. Tad se osjeća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno. 

Pixsell JAPANSKA METODA Osobnost žene i krvna grupa: A je emotivna, 0 egoistična...

Svakako joj kažite koliko je lijepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovjek na ovom planetu koji ne voli čuti da je lijep, privlačan i poseban. Žene su posebno osjetljive na te stvari. Svaka voli znati da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima, prenosi Elite Daily.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message