Lifestyle

Komentari 8

Živahnim susjedima napisala pismo da se malo stišaju, a oni su joj odgovorili - fantastično!

Živahnim susjedima napisala pismo da se malo stišaju, a oni su joj odgovorili - fantastično!

Svi smo se barem jednom u životu morali nositi s bučnim susjedima ili smo mi nekada bili ti. U nekim slučajevima vaš susjed možda nije ni svjestan da možete čuti sve što on radi

Victoria Huneidi noćima nije mogla spavati radi svog glasnog susjeda koji je očito zadnjih nekoliko večeri uživao u seksu. Odlučila je stati na kraj tome te mu je napisala pismo u kojem ga moli da se stiša. Pismo mu je ubacila ispod ulazna vrata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijelu priču podijelila je na TikToku u videu koji je pregledan više od 220 tisuća puta. 

'Hej, bila bih vam vrlo zahvalna kada biste odvojili krevet od zida. To sad postaje svakodnevica i jako mi je teško spavati od te buke, tvoja susjeda', stoji u pismu. Buku je objasnila kao 'stenjanje i udaranje kreveta od zid' te uz to napisala i 'hvala'.

Srećom, susjed ima jako dobar smisao za humor te je na vrlo pozitivan način prihvatio 'kritiku'. Na njezino pismo odgovorio joj je s poklon karticom od 300 kuna za Starbucks kako bi se odužio za neprospavane noći.

'Ispričavam se zbog neugodnosti, pokušati ću smanjiti glasnoću. Hvala vam na diskreciji. Za uspavanog susjeda od glasnog susjeda', napisao je u pismenom odgovoru.

Korisnici su komentirali kako ih je ovo pošteno nasmijalo, a video je prikupio više od 35 tisuća lajkova, piše Mirror.