Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Životinjski uzorak jedan je od onih koji su osvojili sve - od bluze do sakoa i ludih čarapa

Životinjski uzorak jedan je od onih koji su osvojili sve - od bluze do sakoa i ludih čarapa

Ludi motivi stižu iz divljine da bismo ih 'pripitomili' na sivom asfaltu i razigrali stil na neki poseban način. Iako može djelovati pretjerano, treba znati kako ove super upečatljive komade nositi na svakodnevnoj bazi

VIDEO

Ovo je modni element koji može djelovati ukusno, ali i vulgarno, naročito kad se radi o kreaciji koja je super uska i pretjerano naglašena. Zato animal print nosimo uglavnom kao centralni element u kombinaciji. Iznimku možemo napraviti kad je riječ o mokasinama ili šalu, koji ipak zauzimaju manje likovne plohe u kombinaciji.

Bez obzira je li riječ o zebri ili leopardu, ovaj je stil zapravo idealan za neke statement komade, ali i izlaske. Kad trebate nešto posebno, tu su elementi koji su svako malo hit, a za ovo proljeće dizajneri nam najavljuju sklonost snažnom modnom pečatu. Dnevni look pak zahtijeva klasične forme koje će vam dati vizualni sklad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zagreb: "Razodjeni brzu modu"- prva održiva modna revija u Hrvatskoj 01:22

Stigao je životinjski uzorak s nedavnim najavama proljeća, u fokusu će biti lepršave košulje i kompleti, među ostalim.

Stižu proljetne haljine: Opet se nose puf rukavi, traper i volani
Stižu proljetne haljine: Opet se nose puf rukavi, traper i volani

Naime, kad animal motiv ima ležerni karakter, riječ je o dobrom hibridu koji ovaj motiv malo smiruje. Zebra je uglavnom u crno-bijeloj formi, a leopard obavezno ima i smeđu. Upravo sa smeđom možemo kombinirati bilo koji animalni motiv, dobit ćemo određeni vizualni sklad.

Treba znati i da životinjski printovi privlače pozornost na dio tijela na kojem se nose. Zato znajte što želite istaknuti i naglasiti i vodite se tom formulom.

Večernje kombinacije ipak su smionije, super su primjerice kombinacije kožnatih hlača i leopard bluze. Ovakve modne formule bile su moderne tijekom osamdesetih, na koje se i sada referiramo.

No tada su se nosila ekstremna ramena, danas smo ipak malo pročistili formulu te je ona više 'clean'. Uz animal motiv sve je snažnije - smirite dojam s krojevima ako vam se sve skupa čini pretjerano.

Od boja, ovi motivi super idu s varijantama kao što su fuksija i jarka narančasta, za ludi, futuristički dojam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju