Lifestyle

Komentari 72

Znakovi privlačnosti: Ignorira prijatelje i želi svu vašu pažnju

Znakovi privlačnosti: Ignorira prijatelje i želi svu vašu pažnju

Ljubav na prvi pogled: I "Što radiš sutra?" simptom je da ga je zarazila ljubavna groznica - nemojte se iznenaditi ako ga slučajno sretnete u svom omiljenom kafiću

Prvi dojam stvara se za manje od 30 sekundi, a ženama mnogo lakše polazi za rukom da već pri prvom razgovoru očaraju muškarca, no toga često nisu svjesne. Ako ne znate privlačite li ga ili ne, obratite pozornost na pouzdane znakove kojima vam muškarac, izravno ili neizravno, poručuje da mu je na umu mnogo više od prijateljstva. Postavlja li vam u prvom razgovoru niz osobnih pitanja, definitivno ste mu privlačni. Možda vas iz pristojnosti neće izravno pitati jeste li u vezi, ali će, okolišajući kao mačak oko vruće kaše, nastojati izvući što više pojedinosti o vašem životu samo kako bi saznao jeste li slobodni ili “skrivate nekog u ormaru”. 

S druge strane, ako ste mu se svidjeli, muškarac će odmah otvoriti karte te će vam dati na znanje da nije u vezi. Upravo je to jedan od najpouzdanijih znakova da ga privlačite te vam, ističući da je sam, poručuje da želi da vi popunite to prazno mjesto. Ako ste mu privlačni, on će vas pokušati impresionirati pričajući detaljno o sebi i svojim postignućima. Bez obzira na to radi li to diskretno ili napadno, cilj je isti - želi vas uvjeriti da je sjajan. Ako ste mu se svidjeli na prvi pogled, on će vas tijekom razgovora “hipnotizirano” gledati u oči, osmijeh mu neće silaziti s lica koje će se povremeno zacrvenjeti te će vješto pronalazi isprike da vas dodirne te da taj dodir potraje što dulje.

Ignorira prijatelje i zvonjavu telefona

Ako ste na prvi pogled osvojili njegovo srce, on će brzo i nemilosrdno stati na kraj svemu što ometa vaš razgovor. Zazvoni li mu mobitel ili mu priđe prijatelj, razgovor će završiti prije no što je počeo. Potpuno je usredotočen na vas i ignorira sve ostalo, čime vam poručuje: “Svaka sekunda s tobom mi je dragocjena”.

Sebično želi svu vašu pažnju 
samo za sebe

Ako niste sami te su s vama u društvu i drugi muškarci, on postaje brbljavac. Učini li mu se da vas je zaokupirao drugi muškarac, radit će sve i svašta, čak i budalaštine, kako bi ponovno privukao vašu pažnju. Pokušava li drugi muškarac narušiti njegov imidž pred vama, on postaje ljutit, pa čak i agresivan.

Strategija slučajnog susreta

Ako ste mu se svidjeli, on će pronaći način da vas ponovno vidi. Pita li vas: “Što radiš sutra” ili “Kakvi su ti planovi za vikend”, on ima skrivenu namjeru da vas “slučajno” sretne.

Ne prestaje s komplimentima

Divna si, imaš prekrasan osmijeh, ta haljina ti savršeno pristaje....Dok vas obasipa bujicom osobnih komplimenata, muškarac vam otvoreno daje na znanje da ste mu privlačni.

Ja sam tvoj "vitez na bijelom konju"

Ako mu se sviđate, muškarac će se prema vama ponašati zaštitnički. On će na neki svoj način pokušavati predvidjeti i spriječiti svaku potencijalnu opasnost čime vam podsvjesno šalje poruku da želi biti vaš zaštitnik.

Želim da uz mene budeš sretna

Je li ti hladno, je li ti udobno, hoćeš li da ti donesem nešto za piće... Ta brižna pitanja i silan trud koji on ulaže samo kako bi vam ugodio pouzdan su dokaz da ste ga očarali.

Najčitaniji članci