Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Znala su za abortiranu braću, roditelje iz prošlih života, bebe

Na TV kanalu 'CBeebies' su zamolili roditelje da se prisjete najjezivijih situacija sa djecom - onoga što su izgovorila, a u njima je izazvalo jezu. Odaziv je bio velik

Foto: Getty Images
79 komentara

'Dijete me pitalo kada će umrijeti'

Jedna mama ispričala je kao ju je šokiralo pitanje njezine kćeri. Pitala ju je: 'Mama, kada ću umrijeti kako bih se mogla igrati sa svojom braćom i sestrama?'. Majku je pitanje šokiralo, posebno zato što je imala nekoliko spontanih pobačaja za koje njezina kćer nije znala. Nije znala da je trebala dobiti braću i sestre.

POGLEDAJTE VIDEO o čudnim susretima u jednom gradiću u SAD-u:

Evo kako je tekao taj razgovor:

  • Djevojčica: 'Mama, kada ću umrijeti?'
  • Mama: Oh, ne još jako dugo dušo, sve dok ne budeš jako stara. Zašto?'
  • Djevojčica: 'Zato što moja braća i sestre čekaju da se dođem igrati s njima.'

'Moje dijete vidi čudnog čovjeka u kuhinji'

Druga mama otkrila je kako njezina 2-godišnja kći stalno ponavlja da u njihovoj kuhinji vidi čudnog čovjeka koji tamo živi. Sve je krenulo dok su gledale TV:

  • Djevojčica: 'Izgleda kao čovjek iz noćne more.'
  • Mama: 'Tko je čovjek iz noćne more?'
  • Djevojčica: 'Muškarac koji živi u našoj kuhinji.'

Foto: Dreamstime

'Moja kći je znala da sam trudna prije mene'

Javila se i mama koja je, kaže, dugo pokušavala ostati ponovno trudna, ali nije išlo glatko. Ali, jednog dana njezina 4-godišnja kćer spomenula je bebu i bila je nepokolebljiva u svojoj tvrdnji da je njezina mama 'pomalo trudna sa dječakom'.

- Dogodilo se nešto neobično. Moja kći je tada imala četiri godine i nasumično je govorila mojim prijateljima: 'Mama će imati bebu'. Nju smo dobili medicinski potpomognutom oplodnjom, a drugo dijete pokušavali smo dobiti posljednjih 18 mjeseci. Bila sam sigurna da nisam trudna s 'njezinim malim bratom'. Dva dana kasnije kupila sam test i zaista, bila sam noseća. Ona sada ima malog brata - napisala je ova žena.

UZNEMIRUJUĆE OTKRIĆE Previše gledanja u ekran maloj djeci usporava razvoj mozga

'Moje dijete se sjeća svojih prijašnjih obitelji'

Djevojčica je šokirala svoju majku stalno iznova prepričavajući sumorne načine na koji su joj umrli roditelji iz prošlih života.

- Moja petogodišnjakinja govori o svojim drugim obiteljima, braći i sestrama. Kaže da ima puno drugih obitelji. Ispričala je ovako: 'Jedna mama je umrla, a zatim se i tata razbolio pa me je ostavio ispred ulaznih vrata kako bi me netko pronašao. Druga mama je pala s krova i umrla' - prisjetila se ova žena.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

- Jednog smo dana prelazile prometnu cestu, a ona se zaustavila, osvrnula oko sebe i rekla da je njezin tata ubijen na toj cesti. Također, dok smo šetale grobljem kada je još bila sasvim mala, stalno je vrtjela kosom i ponavljala: 'To je moja kosa, ostavi je na miru'. Ponekad se probudi usred noći, uspravno sjedi, smije se i razgovara. Jeza me ponekad hvata od nje  - dodala je.

'Moja kćer se čudno igra lutkama'

- Moja kći Rylee je u dobi od 22 mjeseca jednom prilikom bila u kadi sa svojom Barbikom. Igrala se vrlo čudno s njom. Držala ju je pod vodom i iznova šaputala: 'Tiho, tiho'. Bila sam prestravljena - ispričala je druga majka.

SAZNALA NA PORODU Kupili sve ružičasto: '8 puta su rekli da je curica, a stigao sin'

'Sin je napisao jezivu poruku konobarici'

Nakon obroka u jednom restoranu u SAD-u, dječak je poželio konobarici napisati poruku na komadu papira. Majka je mislila da je to vrlo slatko, ali prevarila se. 

- Moj 7-godišnji sin napisao je konobarici poruku: 'Moja mama je ubila nekoga'. Srećom, konobarica je samo odmahnula rukom i uzdahnula. U njegovu obranu jedino ide to što mu je pravopis bio odličan - napisala je, a prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message