Lifestyle

Komentari 13

Znate li kako se beru borovnice? Video mnoge oduševio i šokirao

Znate li kako se beru borovnice? Video mnoge oduševio i šokirao

U videu je prikazana berba u kojoj berač bere borovnice pomoću alata koji naziva 'vilicom'. Metalna vilica prolazi kroz grmlje skupljajući bobice uz najmanju moguću štetu

Mnogi su ostali iznenađeni nakon što su u nedavno objavljenom videu vidjeli kako se zapravo beru borovnice. Borovnice često mogu biti rizičan izbor voća zbog toga što se lako zgnječe pri branju, a i u pakiranju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nasad borovnica 

Korisnici Reddita većinom su priznali da nisu znali kako se beru borovnice da se ne bi zgnječile. 

U videu je prikazana berba u kojoj berač bere borovnice pomoću alata koji naziva 'vilicom'. Metalna vilica prolazi kroz grmlje skupljajući bobice uz najmanju moguću štetu. 

Ono što je najviše oduševilo sve koji su pogledali video je kako je cijeli proces zapravo brz i jednostavan.

Video je prikupio desetke tisuća pozitivnih reakcija, a mnogi su i komentirali berbu. 

- Bole me leđa samo od gledanja - napisao je jedan.

Drugi je napisao 'ljetovao sam u Maineu radeći ovaj posao kako bih malo dodatno zaradio. Težak posao, ali mogao si pojesti borovnica koliko si htio i na kraju dana si lijepo pocrnio. Kad god biste naišli na pčelinje gnijezdo, jednostavno biste stavili ogromnu kantu preko gnijezda kako bi upozorili druge berače da se ne približavaju'. 

Ipak, većina je komentirala kako berbu borovnica nisu nikada ovako zamišljali, a mnogi su priznali i kako nikada nisu vidjeli kako izgleda sam proces.

Najčitaniji članci