Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Zračni znakovi: Nikad nemaju mira, zabavni su i pričljivi, ali i rastreseni te vrlo apstraktni

Zračni znakovi: Nikad nemaju mira, zabavni su i pričljivi, ali i rastreseni te vrlo apstraktni
1

Zračni znakovi su 'intelektualni mislioci Zodijaka te u životu daju veći značaj važnosti logike nego emocija, a najbolje se u ljubavi slažu s vatrenim znakovima. Komunikacija im je najvažnija stvar u odnosu

VIDEO

Svaki od 12 znakova Zodijaka prema određenim sličnostima kao što su karakter, osobne potrebe te način na koji ih izražavaju sudjeluje u podjeli Zodijaka, a generalno se dijele po 4 elementa u koje spadaju: zračni znakovi, vodeni, zemljani i vatreni.

Pogledajte video o astrologiji:

Pokretanje videa...

02:28

Element zraka

Zračni znakovi su Blizanci, Vaga, Vodenjak i po temperamentu su sangvinici. 

Otvoreni su znatiželjni, druželjubivi i vole kontakt s ljudima. Neprestano teže novim mentalnim stimulansima i preokupacijama. Ovisnici su o društvenim mrežama i ne mogu zamisliti svoj život bez prijatelja. Silno se žele svidjeti drugima, simpatični su i trude se organizirati društvena okupljanja koja im predstavljaju izvor zabave, interakcije s drugima ali i izvore novih iskustava. Njihova osobna mantra je 'Idemo!'. 

Pozitivne strane: društveni, pričljivi, bezbrižni, artikulirani, objektivni, prilagodljivi, kooperativni, sposobnost dubokog promišljanja.

Negativne strane: rastreseni, nestalni, nepraktični, hiperaktivni, manjak emotivnosti i empatije, apstraktne misli.

S kim su kompatibilni?

Što se tiče ljubavnih odnosa, zračni znakovi najskladnije romantične veze imaju s vatrenim znakovima - Ovnom, Lavom i Strijelcem. Poput zračnih znakova, vatreni znakovi su mislioci i radnici. Njihova strastvena priroda privlačna je zračnim znakovima koji uživaju gledajući kako njihovi partneri razgovaraju i istražuju intelektualne teme.

Zračni znakovi daju prednost dugoročnim vezama i najsretniji su s partnerima koji su ih voljni slušati kako beskrajno govore.

Kad su u dobroj fazi, zaista znaju uživati u svemu što ih okružuje, no kad ih pak ščepa mrzovolja postaju praznovjerni, tjeskobni, pomalo i površni. Često mogu imati poteškoća s dišnim putovima i plućima. Jedna od njihovih slabijih strana je stalna mentalna napetost i budnost. Moraju se naučiti opuštati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'