Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Zrcala će uljepšati svaki dom samo ako ih postavite strateški

Zrcala će uljepšati svaki dom samo ako ih postavite strateški

Prema feng shuiju, zrcala ne smiju reflektirati ružan pogled npr. nered, ali ni ulazna vrata jer tako sva energija i mogućnosti izlaze iz doma. Blagovaonice su idealne za njih

VIDEO

Neka zrcala reflektiraju lijep pogled

Ako vam blagovaonica ili dnevna soba gledaju na lijepo drveće, prirodu, nebo, vrt ili bilo što drugo lijepo, postavljanjem zrcala nasuprot njih udvostručit ćete tu ljepotu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Feng shui za početnike

Pokretanje videa...

Feng shui 00:48

Blagovaonice su savršeno mjesto za zrcala

Mjesto za blagovanje predstavlja obiteljsko bogatstvo zbog čega zrcalo povećava tu energiju. Također, dobro je i staviti ga negdje u dnevnu sobu gdje se družite i organizirate druženja jer povećava pozitivan chi. 



Idealno bi bilo kada bi mogli staviti zrcalo od poda do stropa koje će reflektirati blagovaonski stol, ali tako da ne gleda na ulazna vrata. 

Udvostručite svoje financije

Dobro je postaviti ogledalo na mjesto na kojemu reflektira novac ili nakit. U dućanima ga se preporučuje staviti kraj ulaznih vrata ili da reflektira blagajnu jer tako privlači više novca, kupaca i blagostanja unutra. 

Vježbe sa zrcalom za puno brži oporavak od moždanog udara
Vježbe sa zrcalom za puno brži oporavak od moždanog udara

Za povećanje prostora u maloj sobi i uskom dugom hodniku

Malu sobu možete povećati ogledalom gdje god da ga postavite. Isto možete učiniti i s dugačkim, uskim hodnikom na koji treba staviti zrcalo uzduž zida. Nemojte postavljati ogledala jedno nasuprot drugome jer će se tako zarobiti chi energija koja će se odbijati jedna od druge i ostati zarobljena u tom prostoru, prema  feng shuiju. 

Možete ga postaviti na dno dugog mračnog hodnika kako bi reflektirao svjetlo i pozitivnu chi energiju u prostor. Ali pazite da zrcalo ne gleda prema ulaznim vratima ili kuhinji. 

Hodnik

Najbolje je postaviti zrcalo vertikalno uz ulazna vrata ili isto tako ali na bočni zid. Najveća je greška staviti ogledalo nasuprot ulaznih vrata jer se reflektiranjem ulaza sva energija i mogućnosti odbiju od vas, prije nego vam i dođu, prema feng shuiju. 

Stubište

Postavljanjem velikog zrcala na zid stubišta vizualno ćete ga proširiti, pogotovo ako je usko.To će također stvoriti dobru sreću i pomoći dobroj energiji da kola stubištem. 


Ne preporučuje se staviti zrcalo u podnožje stubišta jer "reže" noge i kada se penjete i spuštate. 

Kupaonica

Zrcalo ne bi trebalo reflektirati zahodsku školjku niti "rezati" glavu bilo kome tko se gleda u njega. Neki preporučuju staviti zrcalo u punoj dužini vrata kupaonice s vanjske strane. Tako se čini da kupaonica "nestaje" reflektiranjem ostalog prostora. 

Kuhinja

U njoj se, prema feng shuiju, ne preporučuje stavljati zrcala. 

Spavaća soba

Ne preporučuje se stavljati zrcalo tako da gleda prema krevetu jer donosi lošu energiju, niti iznad kreveta. Prema feng shuiju, tako postavljeno zrcalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku. 

Sva mjesta na koja ne treba stavljati zrcalo: 

  • nasuprot kamina (iznad kamina može) jer reflektiranje vatre unosi previše energije
  • iznad štednjaka (zbog sličnog razloga kao i kod kamina)
  • nasuprot ulaznih vrata 
  • da gleda prema krevetu
  • da gleda prema wc školjci.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'