Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

SUPERpas: Šaljite fotografije ljubimaca i osvojite poklone!

Šaljite nam fotke svog psa sve do 12. studenog, nakon čega će žiri odabrati po jednog dobitnika u svakoj kategoriji. Dodatnog dobitnika u svakoj kategoriji birate vi

24ljubimci/Fotografije čitatelja
Foto: 24ljubimci/Fotografije čitatelja
0 komentara

Portal ljubimci.24sata.hr u suradnji s partnerima (SUPERNOVA, Pet Centar , CEWE) organizira Super VAU subotu koja će se održati 8. 11. od deset do 16 sati održati u shopping centru SUPERNOVA Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 62.

Pseći spektakl

Za posjetitelje pripremili smo bogat program koji između ostalog uključuje modnu reviju poznatih osoba i njihovih ljubimaca, bojanje kućica za pse (za najmlađe), promoviranje udomljavanja napuštenih pasa, predstavljanje rijetkih pasmina, plesni pseći show Dog dancing teama, druženje s veterinarima i groomerima, ali i još mnoga iznenađenja.

PRIJAVITE LJUBIMCA

Povodom događanja na portalu ljubimci.24sata.hr organiziramo Izbor SUPERpsa.

Prijavite ljubimce

Šaljite nam fotke svog psa sve do 12. studenog, nakon čega će žiri odabrati po jednog dobitnika u svakoj kategoriji, a dodatnog dobitnika u svakoj kategoriji birate upravo vi glasovanjem za najbolje fotke od 13. studenog od 00:00 do 17. studenog u 12:00 sati.

Prijaviti se možete u sljedećim kategorijama:

1. SUPERpas

2. Najbolji prijatelj mog psa

3. Selfie sa psom

Nagrade koje možete osvojiti

SUPERpas

Šaljite fotografije psa u neobičnim pozama, kako trče za lopticama, frizbijimaskaču u zrak ili vodu... Fotografijom nam pokažite da baš vaš ljubimac zaslužuje bit SUPERpas

Dobitnika prve nagrade bira žiri i on osvaja 12 kilograma hrane za psa, godišnju policu Jadransko osiguranja za psa, maramu za psa i CEWE fotoplatno veličine 40x60 cm. Drugog dobitnika biraju glasovi čitatelja, a nagrada je kožna ogrlica za psa, narukvica za vlasnika u istoj boji i marama.

Najbolji prijatelj mog psa
Prijaviti možete fotografije vašeg psa i njegovih životinjskih prijatelja. Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa.

Selfie sa psom
Prijaviti možete selfie fotografije vas i vašeg psa zajedno, ili samo vašeg psa ( ali mora bit selfie fotka). Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa.

PRIJAVITE LJUBIMCA

Tko i kako može sudjelovati u natječaju?

U natječaju mogu sudjelovati isključivo registrirani korisnici portala iz Hrvatske koji ispune OBRAZAC. 

Pritom vas upozoravamo da ispunite sva polja (npr. potpunu adresu stanovanja, a ne samo grad) jer u suprotnom vaše prijave ne možemo uvažiti.

Jedan natjecatelj može prijaviti fotografije u različitim kategorijama, ali duplikate (ista fotka u različitim kategorijama) ne priznajemo. 

Važno je znati...

Ako se nakon glasovanja ispostavi da su vaše fotografije pobjedničke u različitim kategorijama možete osvojiti samo jednu nagradu (bez obzira na to što ste npr. osvojili najviše glasova u svim kategorijama). 

PRIJAVITE LJUBIMCA

S jedne kućne, ali i IP adrese može se prijaviti samo jedan natjecatelj. 

Adresa i ostali podaci kojima se prijavljujete putem OBRASCA moraju odgovarati podacima na nekom od vaših osobnih dokumenata kojim ćete kod preuzimanja nagrade dokazati vlastiti identitet. U natječaju mogu sudjelovati isključivo čitatelji iz Hrvatske.

Također, u slučaju dobitka potrebno je dokazati da ste vlasnik ljubimca kojeg ste prijavili (ispunjavanjem jednostavnog zadatka).

GLASOVANJE počinje 13. studenog! Do tada sve fotografije koje vidite u galeriji iznad članka služe kao ilustracija zadataka

Za kraj...

Nakon što ste ih uploadali fotke neće bit odmah vidljive  jer ih prije odobravanja administratori moraju pregledati te provjeriti odgovaraju li pravilima natječaja koja prihvaćate svojom prijavom. 

Zato vas molimo za malo strpljenja. Ako ste se pridržavali gore navedenih uputa straha da vaše fotke neće bit objavljene nema.

Fotografije koje su sadržajno neprimjerene , mutne i općenito loše tehničke kvalitete za objavu nećemo odobravati.

Napomena: Dobitnicima ćemo se javiti isključivo na e-mail i/ili ostale kontakt podatke kojima su se prijavili na natječaj. Ako u roku od 15 dana od našeg javljanja ne odgovorite, nagradu nećete moći realizirati. 

PRIJAVITE LJUBIMCE

Nagrade se mogu realizirati isključivo u trgovinama najbližeg Pet centra, a ako živite više od 50 km udaljenosti od istog nagrade će vam bit poslane poštom.

Za sve nejasnoće možete nam se javiti na ljubimci@24sata.hr

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message