Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Tražimo SUPERpsa: Pristiglo više od 200 fotki! Prijavite psa

Tražimo SUPERpsa: Pristiglo više od 200 fotki! Prijavite psa
17

Šaljite nam fotke pasa sve do 12. studenog, nakon čega će žiri odabrati po jednog dobitnika u svakoj kategoriji. Dodatnog dobitnika u svakoj kategoriji birate upravo vi

VIDEO

Natječaj za izbor SUPERpsa koji u suradnji s partnerima ( SUPERNOVA Zagreb, Pet Centar i Cewe)  organizira portal ljubimci.24sata.hr bliži se kraju.Do sada je pristiglo više od 200 fotografija koje su nas ( moramo priznati) oduševile. Izabrati najbolje bit će velik izazov.

Naravno, prijave su još u tijeku a vaše ljubimce možete prijaviti u tri kategorije:

PRIJAVITE LJUBIMCA

1. SUPERpas ( Fotografijom dokažite zašto baš vas zaslužuje titulu najboljeg) PRIJAVI LJUBIMCA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Najbolji prijatelj mog psa ( Najbolji prijatelj iz životinjskog svijeta) PRIJAVI LJUBIMCA

3. Selfie sa psom ( Tražimo selfie, a ne klasične fotografije vas i vašeg ljubimca) PRIJAVI LJUBIMCA

Gdje griješite kod prijava?

Nažalost, neke fotografije nismo mogli odobriti jer ne odgovaraju zadacima. Najčešća pogreška jest da nam umjesto 'selfija' uploadate klasične fotografije vas i vašeg psa ( što nije zadatak 3) te fotografije koje prikazuju psa i dijete.

Uopće ne sumnjamo da su vaša djeca i psi prijatelji, ali u zadatku broj 2 tražimo najbolje životinjske prijatelje. 

Sve čije fotografije nismo odobrili iz nekog od navedenih razloga pozivamo da ponove upload, ali s fotkama koje odgovaraju zadacima.

Također, griješite prilikom ispunjavanja profila. Sve koji su na e-mail dobili poruku da im profil nije odobren zbog nepotpune adrese stanovanja/imena prezimena pozivamo da nam na ljubimci@24sata.hr jave potpune podatke. 

Naime, iako smo vam fotografije možda odobrili, bez odobrenog profila one nisu vidljive i ne mogu sudjelovati u natječaju.

Što i kako možete osvojiti?

SUPERpas

Dobitnika prve nagrade bira žiri i on osvaja 12 kilograma hrane za psa, godišnju policu Jadranskog osiguranja za psa, maramu za psa i CEWE fotoplatno veličine 40x60 cm. Drugog dobitnika biraju glasovi čitatelja, a nagrada je kožna ogrlica za psa, narukvica za vlasnika u istoj boji i marama. ( PRIJAVI LJUBIMCA)

Najbolji prijatelj mog psa

Prijaviti možete fotografije vašeg psa i njegovih životinjskih prijatelja. Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa. ( PRIJAVI LJUBIMCA)

Selfie sa psom

Prijaviti možete selfie fotografije vas i vašeg psa. Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa. ( PRIJAVI LJUBIMCA)

Tko i kako može sudjelovati u natječaju?

U natječaju mogu sudjelovati isključivo registrirani korisnici portala iz Hrvatske koji ispune OBRAZAC. 

Pritom vas upozoravamo da ispunite sva polja (npr. potpunu adresu stanovanja, a ne samo grad) jer u suprotnom vaše prijave ne možemo uvažiti.

Jedan natjecatelj može prijaviti fotografije u različitim kategorijama, ali duplikate (ista fotka u različitim kategorijama) ne priznajemo. 

Važno je znati...

Ako se nakon glasovanja ispostavi da su vaše fotografije pobjedničke u različitim kategorijama možete osvojiti samo jednu nagradu (bez obzira na to što ste npr. osvojili najviše glasova u svim kategorijama). 

PRIJAVITE LJUBIMCA

S jedne kućne, ali i IP adrese može se prijaviti samo jedan natjecatelj. 

Adresa i ostali podaci kojima se prijavljujete putem OBRASCA moraju odgovarati podacima na nekom od vaših osobnih dokumenata kojim ćete kod preuzimanja nagrade dokazati vlastiti identitet. U natječaju mogu sudjelovati isključivo čitatelji iz Hrvatske.

Također, u slučaju dobitka potrebno je dokazati da ste vlasnik ljubimca kojeg ste prijavili (ispunjavanjem jednostavnog zadatka).

GLASOVANJE počinje 13. studenog! Do tada sve fotografije koje vidite u galeriji iznad članka služe kao ilustracija zadataka

Za kraj...

Nakon što ste ih uploadali fotke neće bit odmah vidljive  jer ih prije odobravanja administratori moraju pregledati te provjeriti odgovaraju li pravilima natječaja koja prihvaćate svojom prijavom. 

Zato vas molimo za malo strpljenja. Ako ste se pridržavali gore navedenih uputa straha da vaše fotke neće bit objavljene nema.

Fotografije koje objavljujemo u galeriji iznad članka samo su primjeri kako fotografije trebaju izgledati. Zajedno sa svim ostalim koje stignu do 12. studenog ravnopravno će sudjelovati u natječaju.

Ako ispod fotografije piše krivo ime i prezime ne brinite. Pogreška će do početka glasovanja bit ispravljena.

Fotografije koje su sadržajno neprimjerene , mutne i općenito loše tehničke kvalitete za objavu nećemo odobravati.

Napomena: Dobitnicima ćemo se javiti isključivo na e-mail i/ili ostale kontakt podatke kojima su se prijavili na natječaj. Ako u roku od 15 dana od našeg javljanja ne odgovorite, nagradu nećete moći realizirati. 

PRIJAVITE LJUBIMCE

Nagrade se mogu realizirati isključivo u trgovinama najbližeg Pet centra, a ako živite više od 50 km udaljenosti od istog nagrade će vam bit poslane poštom.

Za sve nejasnoće možete nam se javiti na ljubimci@24sata.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…