Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Upoznajte Froggyja! Shih tzua iz Pule koji je oduševio čitatelje

Upoznajte Froggyja! Shih tzua iz Pule koji je oduševio čitatelje
3

Vaše mišljenje nam je važno. Pozivamo vas da komentiranjem i postavljanjem fotki sudjelujete u kreiranju stranice. Za najvjernije čitatelje pripremamo brojna iznenđenja

VIDEO

Kućni ljubimci uvijek su tu kada ih trebamo, pogotovo kada nas treba nasmijati. Proteklog tjedna, svi ljubimci postavljeni u rubrici Daj šapu u tome su i uspjeli. 

Govori o tome veliki broj vaših 'šapa' koje ste im dodijelili. Prema broju dodijeljenih 'šapa' najviše vas je oduševio Shih Tzu Froggy iz Pule, kojeg je postavila njegova vlasnica Željka.

Budući da je cilj stranice širiti pozitivne vibracije, ali i općenito upoznavati vaše ljubimce, njihove prijatelje, što ih sve veseli te s koji se problemima vlasnici susreću jednog od postavljenih ljubimaca odlučili smo iznenaditi predstavljanjem na naslovnici stranice ljubimci.24sata.hr

Froggy je 'rođen' 3.ožujka 2009. u Zaprešiću odakle je od uzgajivača došao kod sadašnje vlasnice, velike ljubiteljice životinja koja je u životu kao ljubimce imala perzijske mačke i ribice.

Što Froggyja veseli?

Jako je razigran, obožava igračke, loptice, izležavanje u krevetu, na jastuku pored moje glave, voli se maziti, češkati, a hranu ne počne jesti ako se s njim ne igra oko njegovog tanjura.

Gdje Froggy šeće?

Voli duge šetnje po šumici uz Lungo Mare, obožava trčati oko Fort Bourguignona ( utvrda u Puli), igrati se po pijesku na plaži u Medulinu, a njegovoj vlasnici na tenisu nije potreban sakupljač loptica jer ih Froggy sve pokupi na jednu hrpicu, tako da igranje tenisa na kraju završi pucanjem loptica Froggy-ju. Svemu se veseli poput malog djeteta.

Tko su mu prijatelji?

Boji se mačaka, a prijatelji su mu svi psi i sa svima bi se samo igrao. U ljubavi nema sreće. Nikako ne može pronaći curu za svoje leglo jer sve ženke uglavnom su sterilizirane.

S kakvim problemima se susreću vlasnici pasa u Puli?

Problem je što ima puno vlasnika velikih pasa koji dopuštaju da njihovi veliki psi slobodno trče i hodaju, a istovremeno su to  vrlo agresivne i ratoborne pasmine. Predstavljaju opasnost bez obzira na to što je Froggy na području grada uvijek na vodilici.

I dalje šaljite fotke, komentirajte...

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji ste nam do sada poslali snimke ljubimaca. Svi su preslatki, svatko na svoj način. 

Želite li da vaš ljubimac bude predstavljen poput Froggyja pozivamo vas da u rubrici Daj šapu i dalje postavljate svoje fotke, ali i aktivno sudjelujete u ostalim rubrikama komentirajući članke. Možete nas hvaliti, kritizirati, predlagati teme... Vaša mišljenja i iskustva su nam važna.

Najaktivnije čitatelje koji su na ovim stranicama zbogdruženja i razmjene iskustava, a ne isključivo zbog nagrada trudit ćemo se redovito nagrađivati i iznenađivati.

Sve vlasnike pasa pozivamo da se u šetnjama pridržavaju pravila ponašanja o kojima smo pisali OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera