Obavijesti

Ljubimci

Komentari 2

Video snimka koja je šokirala građane, ali i gradske vlasti...

Video snimka koja je šokirala građane, ali i gradske vlasti...
1

Video koji možete vidjeti snimljen je u Hisperiji, konkretnije u lokalnom 'šinteraju'. Brzo se proširila Facebookom, a nakon šokiranih građana reagirale su i vlasti

VIDEO

Pas kojeg možete vidjeti na snimci zove se Mia. Čime je zaslužila ovakvo ponašanje zaposlenika skloništa za životinje u američkom gradu Hisperiji? Njezin jedini grijeh je taj što je pobjegla od kuće. 

Pronašli su je gradski 'šinteri' koji su se očito odlučili zabaviti. Snimka prikazuje zaposlenicu azila za životinje kako psa doslovce vuče po podu, a ono što šokira jest činjenica da nitko od zaposlenika ne poduzima apsolutno ništa da je spriječi. 

Na njihovu žalost snimka iz šinteraja pojavila se na Facebooku. Nakon brojnih poziva šokiranih građana, gradskim vlastima nije preostalo ništa drugo nego nego pokrenuti istragu i osuditi zlostavljače.

Znamo, neki će se pitati što je tu šokantno ili će pak reći da od buhe radimo slona, ali nama nije normalno ( a očito niti građanima navedenog grada) da se gradski službenici ovako odnose prema ljubimcima građana koji ih financiraju.

Mia je srećom vraćena vlasnicima.

Top 5 članaka koji su obilježili tjedan

Da, i psi plaću kad im slomite srce! Ako ste ikad izbacili psa na ulicu ovaj tužni pas neka vam bude primjer što ste učinili! Pitamo se samo čime su jadni psi to zaslužili?

Očito ( i to nam je drago) isto pitanje postavlja većina čitatelja koja je svojim klikovima odlučila da je najčitaniji članak tjedna reakcija psa kojem je vlasnik slomio srce.

Za sve vas koji ste propustili pogledati kako izgleda napad zmije koja može ubiti 16 ljudi, ali ostale zanimljivosti iz svijeta životinja koje su obilježile tjedan koji je iza nas pripremili smo Top 5 najčitanijih članaka:

Pogledajte kako izgleda pas kojem je vlasnik slomio srce

Pogledajte reakciju psa nakon što je shvatio da je slobodan

Chow chow: Plišani medvjedić u kojeg se lako zaljubiti, ali..

Psić spašen iz bunara odlučio svijetu pokazati kako je sretan

Sigurni smo da ovo rade i vaš psi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...