Obavijesti

Lunar tenisice - najudobnije tenisice za vaše stopalo

Lunar tenisice - najudobnije tenisice za vaše stopalo
1

Predstavljena prije četiri godine, tehnologija potplate i jastučića u Nike Lunarlon tenisicama postigla je cilj da ravnomjernije raspodjeljuje sile po stopalu

To se postiže pomoću ultra-lagane i «prugaste» ispune koja pomaže zaštititi stopalo dok u isto vrijeme poboljšava stabilnost i udobnost za što bolji trkački trening doživljaj. Čak 30% lakši od standardne Phylon pjene, Lunarlon ispuna se koristi u cijelom rasponu Nike Lunarlon kolekcije, predstavljajući tenisice specifične namjene, s najviše Nike Lunarlon pjene ikada što osigurava udobnije prilagođavanje stopalu.

Nike-ova dinamička žica osigurava prilagodljivu potporu koja se opušta i zateže tijekom prirodnog pokreta noge, što rezultira prilagođavanjem na stopalo «kao rukavica» ovisno o vašoj sportskoj aktivnosti. 

Nike Lunarlon kolekcija se sastoji od: Nike Lunarglide +4, Nike Hyperdunk, Nike LunarTR1 i Nike Lunar HyperWorkout+. U unutrašnjem dijelu potplata, glavnu ulogu u platformi dinamičkog potpornja ima Lunarlon pjena koja daje super-mekano i responzivno ublažavanje udaraca kilometar za kilometrom. 

Lunarlon – rezultat suradnje između Nike dizajnera i istraživačkog laboratorija Nike Sports – je na globalnoj razini predstavljen prije četiri godine kao unutarnji dio potplata na Nike LunaRacer+ i Nike LunarTrainer+ tenisicama za trčanje. Sistem LunarGlide+ 4 Dinamičkog Potpornja sastoji se od dvodijelnog unutarnjeg dijela potplata razvijenog kako bi pružio superiornu stabilnost, udobnost i ublažavanje udaraca. 

Nasuprotni klinovi od pjene (Lunarlon i tvrđe noseće pjene) miču trkača iz mekanog u stabilno područje kako peta dolazi do poda i stopalo se savija prema dolje. Inovativan sistem pruža postupni prijelaz i glatku vožnju za raznolike tehnike trčanja. Dizajneri tenisice su se fokusirali na prilagodbu, potporu i stabilnost i gornjeg dijela. Plutajuća spojnica na peti je postala značajka koja sve spaja. Pričvršćena na nosač tvrđe pjene spojnica se miče sa stopalom što pomaže pri pokretima pete prema unutra ili prema van. 

Velika područja jednoslojne mrežice pružaju prozračivanje i potporu tamo gdje ju trkači trebaju, te daju tenisici glatki namjenski izgled. Dizajneri su također opsjednuti stilom, a ušminkan izgled LunarGlide+ 4 pomaže da dugo trčanje također dobro i izgleda. Nike LunarGlide+ 4 je dio Nike Lunarlon kolekcije: kolekcije muških i ženskih tenisica u koju spadaju Nike LunarGlide+ 4 (trčanje), Nike Hyperdunk (košarka), Nike LunarTR1 i Nike Lunar HyperWorkout+ (trening)

Budući da nova verzija podržava Nike+, trkači su u mogućnosti pratiti, uspoređivati  i dijeliti svoje treninge kroz nikeplus.com, najveću svjetsku zajednicu trkača sa preko 6 milijuna članova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja