Obavijesti

Maštoviti kostimi za najzabavniji maskenbal do sada

Maštoviti kostimi za najzabavniji maskenbal do sada
5

Ove godine ne trebate tražiti kostime po cijelome gradu, posjetite Mondo i odaberite najdraže junaka i likove iz crtanih filmova koje vaši klinci obožavaju.

Neka vašim klincima ovaj maskenbal ostane u sjećanju kao najzabavniji do sada. Mondo donosi vesele kostime svih omiljenih junaka, princeza i likova iz crtanih filmova. Vaši će mališani na ovom maskenbalu postati ono što su oduvijek željeli – pravi superjunaci i predivne dive. Dostava je besplatna za narudžbe maski iznad 100 kn.

Spiderman i Ninja vas zovu na akciju

Ako je vaš mališan zaluđen Spidermanovim akcijama i njegovim moćima, ove ga godine iznenadite kostimom koji će ga oduševiti. Pustite klince da sami otkriju pravu Spiderman avanturu uz ovaj kostim s kapuljačom. Najpoznatije zelene Ninja kornjače na svijetu pronašle su svoj put do Monda. Spremne su spasiti čitav svijet ako se u njihove redove pridruži i vaš mališan. Kostim se sastoji od odijela, plašta i maske, a maksimalna zabava je zagarantirana. 

Slatka Minnie i neodoljiva Hello Kitty

Tko bi mogao odoljeti točkastoj haljinici male Minnie? Uz ovaj će kostim vaša djevojčica pokupiti sve simpatije maskenbala. A kostim najpoznatije mace na svijetu, Hello Kitty, zavoljet će sve klinceze. Omiljena boja male mace je ružičasta, a takva je i haljinica, no uz nju dobivate i rajf za kosu s mašnicom i ušima. 

Posjetite Mondo i svojim klincima odaberite najzabavnije kostime za ovogodišnji maskenbal. Pronađite Supermana, Batmana, Uspavanu ljepoticu, čudesnu Pepeljugu i mnoge druge.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi