Komentari 0

Međusezonska sniženja u Deichmannu su prilika da top brendove ugrabite po naj cijeni

Međusezonska sniženja u Deichmannu su prilika da top brendove ugrabite po naj cijeni

Od 9. do 28. travnja u svim Deichmann trgovinama potražite najljepše modele obuće top brendova uz sniženja od 30% do 50%

Kao i svake godine, u travnju se posebno radujemo međusezonskim sniženjima u Deichmannu. Tako ćemo sve do 28. travnja u Deichmannu pronaći vrhunske sportske tenisice i dodatke kao i širok asortiman modne obuće za žene, muškarce i djecu svih uzrasta. Deichmann asortiman već obiluje brojnim modelima top brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila, po prihvatljivim cijenama, a sada ćete navedene brendove moći ugrabiti uz dodatne popuste od 30% do 50%. Međusezonska sniženja odnose se na sezonske artikle, što znači da ćete ovoga travnja u Deichmannu pronaći svoje idealni proljetni i li ljetni par cipela, kao i obuću za cijelu obitelj.

Osim sportske obuće, u Deichmann asortimanu potraži i najljepše sezonske modele potpetica, loaferica, balerinki ili čizmica. Modna obuća dolazi u širokom rasponu boja, s više visina i vrsta potpetica i stilova zbog čega će između više od 500 sniženih artikala svatko pronaći nešto za sebe.

Tu je i obuća za muškarce – bez obzira jeste li ovog proljeća u potrazi sa savršenim parom tenisica za trčanje, svakodnevne obuće u sportskom stilu ili za sebe birate formalniji model muških cipela – Deichmann međusezonski popusti odnose se i na najljepše modele proljetne muške obuće.

Kao i uvijek, Deichmann je i omiljeno mjesto za kupovinu kvalitetne dječje obuće po prihvatljivoj cijeni. Obuća za sve uzraste, od sportskih modela top brendova pa sve do obuće za posebne proljetne prigode, očekuje vas ovog travnja u Deichmannu.

Dolazak proljeća još je ljepši kada u toplije dane zakoračimo u novoj obući, a uz Deichmann međusezonski popust lako je pronaći savršen model!

Modele na međusezonskom popustu pronaći ćete u svim Deichmann trgovinama, a razgledati ih možete na: https://www.deichmann.com