Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Rekorderka Kate na naslovnici britanskog Voguea po 32. put

Rekorderka Kate na naslovnici britanskog Voguea po 32. put
32

Iako je Britanci obožavaju, ništa manje je ne vole ni modni urednici u ostatku svijeta, a s 300 naslovnica na međunarodnim izdanjima Voguea postala je rekorder

VIDEO

Otkad se 1993. godine prvi put pojavila na naslovnici britanskog izdanja Voguea za ožujak, Kate Moss je na njihovoj naslovnici bila 32. puta, a pojavit će se i na naslovnici za lipanj, donosi Fashionista.com. Sudeći prema dosadašnjoj suradnji i međusobnoj ljubavi, vjerojatno joj neće biti ni zadnja. Prema izračunu Stylista, Kate se ukupno, na međunarodnim naslovnicama Voguea, pojavila oko 300 puta, a ta brojka i dalje raste. Samo na naslovnicama W magazina bila je 17 puta.

Posljednja naslovnica Voguea utjelovljuje duh starog Hollywooda, a fotografije su snimali Mert Alas i Marcus Piggott. Kate je nosila bijelu Versace haljinu sa zlatnim detaljima. 

Kate je jedna od najslavnijih manekenki, a prvenstveno je poznata po heroinskom chicu, trendu populariziranom 90-ih, kao suprotnost zdravom i sjajnom izgledu modela poput Claudie Schiffer i Cindy Crawford. Taj trend tada se odnosio na blijedu kožu, ispijeno lice, snažno izražene kosti te tamne krugove ispod očiju, no od tada se mijenjao više puta. Ipak, i dalje je riječ o androginom looku. 

Iako je imala uspona i padova u svom privatnom životu, od kojih se potonji u jednom periodu odrazio i na njezinu karijeru, ovoj, uskoro 40-godišnjakinji, u svijetu modelinga jednostavno nema kraja. Ujedno je i najfotografiranija manekenka u svijetu, redovito je na Forbesovoj listi najbolje plaćenih modela, a posljednjih godina poznata je i po dizajniranju odjeće za Topshop. 

Njezin rad u posljednja dva desetljeća potvrđuje i činjenica da joj je umjetnik Marc Quinn posvetio zlatni kip koji je svoje mjesto našao i u Britanskom muzeju. Obožavaju je i fotografi, i vlasnici agencija, dizajneri i modni urednici. 

- Moss je potpuno obična. A to je ono što je čini potpuno neobičnom - pokušao je objasniti svekoliku ljubav prema njoj američki umjetnik Alex Katz.

Majka 10-godišnje djevojčice Lile Grace nakon burnih veza s Johnnyjem Deepom i Petom Dohertyjem, smirila se u braku s rokerom Jamieom Hinceom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač