Obavijesti

Može li usisavanje biti seksi? Supruge kažu: Da!

Može li usisavanje biti seksi? Supruge kažu: Da!
8

Kako znate da je neki usisavač uistinu najbolji odabir za vaš dom? Lijep dizajn, lako rukovanje, odlične performanse? Da, to će sigurno većina vas navesti...ALI...

Ali, najbolji usisavači moraju biti toliko dobri da ih žele isprobati i muškarci. A kad ih isprobaju, moraju ih i - zavoljeti! Upravo to se dogodilo u domu poznatog fotografa Marija Pojeta i njegove supruge Snježane koji su nedavno dobili neočekivan i zabavan zadatak.

Philips

“Suradnja s poznatim brendovima u kojima nerijetko njihove projekte pretvaram u fotografije koje uistinu “pričaju” dobru priču i pobuđuju dodatni interes u očima promatrača, jedna je od najboljih strana mog posla. No, još je zabavnije kada mi netko predloži suradnju u kojoj izlazim iz svojih okvira i pomalo mijenjam uloge. E, upravo to mi se dogodilo kad sam saznao da me u Philipsu žele vidjeti kako usisavam. I sve to evidentirano na fotografijama. Da stvar bude bolja (i zabavnija), taj su prijedlog iznijeli najprije mojoj supruzi Snježani koja je odmah vidjela priliku za dobru zabavu, kao i malo više zasluženog odmora za sebe.”, prisjeća se Mario kako je došlo do suradnje s Philipsom.

A evo i kako je izgledalo dopisivanje između Marija i njegove supruge Snježane.

Snježana: Mogu li te fotkati dok usisavaš? 

Mario: Sa ili bez majice?

Snježana: Znači li to da pristaješ?

Mario: Ok, prodano. Ček’ to znači da dobivamo i novi usisavač? Zauvijek?

Snježana: Ahaaa… stiže nam sutra.

Mario: Mrak. Koji model? Ima li puno funkcija kojima se mogu poigrati?  

Snježana: O da. Model Power Pro Ultimate.. Kažu da je jedan od trenutačno najboljih modela na tržištu.

Mario: Ajde da ga onda vidimo. Kaj, buš ti onda mene fotkala? Malo za promjenu?

Snježana: Da, da… A i napisat ću nešto o tom iskustvu.

Pozdrav svima, ja sam Snježana. Osim što volim kad me Mario fotka, a mislim da to radi sjajno, ne samo sa mnom, već sa svima koji mu se nađu u kadru, volim i kad mi doma uleti s finim jelom, okupa našeg sina ili pomogne pospremiti stan. I vjerujte mi, nakon što smo se vjenčali i dobili dijete, više mi nije tako fora da me suprug dočeka s buketom cvijeća ili večerom sa svijećama. Sad je seksi kad ga vidim kako usisava!

Philips

A kad smo kod usisavanja, Mario i Power Pro Ultimate su krenuli u akciju. Pogledajte kako Mario doseže zadnju policu dugačkim nastavkom čija četka ima i prilagodljiv kut. Divotica.

Philips

Idemo dalje. Usisna četka TriActiveMax nevjerojatnom lakoćom usisava prašinu s tepiha, ali i tvrdih površina. Također ima i bočne četke kojima će skupiti prašinu iz kutova. 

Philips

S obzirom da imamo i malog sinčića, Patrika, koji se, kao i sva druga djeca, voli igrati (a i grickati po cijelom stanu), ovaj usisavač je naš spasitelj. Recimo, dok običnom usisnom četkom prašinu samo gurate uokolo, s TriActive Z četkom s poda nestaje apsolutno sve – od fine prašine do velikih mrvica.

Philips

Power Pro Ultimate opremljen je i filterom Ultra Clean Air HEPA 13 koji hvata najmanje 99,95 posto prašine, osiguravajući čisto okruženje bez alergena. To je odlična informacija za mene jer sam posljednjih godina postala alergična na prašinu. Eto, tako uz pomoć Philipsa trenutačno uživam u čistome zraku, ali i slobodnim minutama uz jutarnju kavu.

Philips

A sad, čišćenje usisavača koje nitko baš ne voli. Da vidimo kako će se Mario snaći sa svojom novom igračkom.

Philips

O, pa nije strašno. Ovo je, zapravo, super! Kada se spremnik otvori, nema uobičajenog oblaka prašine i to zahvaljujući NanoClean tehnologiji zbog koje se prašina sakuplja na dnu spremnika i ne ostaje u zraku. Kada se spremnik otvori, prašina je na dnu. Sjajna stvar! A i spremnik za prašinu možete izvaditi jednom rukom te ga isprazniti bez prosipanja.

Dojmovi? Ovo je definitivno odličan usisavač, posebno za obitelji s djecom, pa i kućnim ljubimcima,  jer tu se stvarno svega nađe, vjerujte mi. A Power Pro Ultimate je odlično odradio svoj posao. Uvijek sam prije hvaljenja ovakvih proizvoda malo skeptična, no ovo malo čudo je fenomenalno. Kupi doslovno sve, kako s tepiha, tako i s parketa. 

Osim toga, lagan je, prepun superkorisnih dodataka, a odličan dio je i ergonomski oblikovana drška na kojoj je i daljinski upravljač. Zahvaljujući tome, snagu usisavanja možete prilagoditi bez saginjanja. Eto, i moja leđa će biti sretna, baš kao i Marijeva.

Philips

PowerPro Ultimate usisavač izgleda ultra moderno i ima sjajne performanse - baš je poput zgodne igračke za frajere nakačene na razne gadgete. A ovo bi mogao biti njihov novi, veliki gadget. Sve mi je bilo jasno kad sam vidjela Marija s brojnim nastavcima koje je isprobavao, a tek daljinski na ručki… Mislim da je na kraju usisavao puno dulje nego što je uistinu trebao. Nova igračka je definitivno pronađena. I zato, nabavite ovaj Philipsov usisavač za sebe, ali zapravo najviše za svog supruga koji će ga obožavati. Nije li on vama poklonio onaj superfora blender prije koju godinu? Mislim da imate ideju za njegov sljedeći rođendanski poklon…

Preporučena cijena: 2879 kuna.

Kupnja bez rizika

Ovi moćni kućni pomagači nikad nisu bili dostupniji. Ovaj sjajni kućni pomagač nikad nije bio dostupniji. Naime, Philips je za sve kupce najnovijih usisavača organizirao i posebnu promociju – 60 dana probnog korištenja kojom se kupcima usisavača linije ECO u roku od 60 dana od kupnje omogućava povrat novca. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne još tri godine jamstva. 

Promocija traje sve do 31. prosinca u svim većim trgovinama tehničke robe.



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja