Obavijesti
komentari
PODRAVKA LJETO Na stol stiže spoj bobičastog voća i sira te fina šarena pizza
Piše Podravka,
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

wa
ajde nek mi neki stručnjak iz Podravke objasni zašto stavljati tunu nakon što je pizza ispečena, a isto to ne napraviti i sa paprikom i maslinama?
Ca
Mene ipak više muči zašto nikada fotografija nije popračena prigodnim tekstom, jer - ovo što piše u sastojcima šarene pizze, nije ono što je na fotografiji, a t Prikaži još ↓
wa
nije ni čudo da nemamo proizvoda za EU jer niti jedna plaća takvih stručnjaka ne ovisi o njihovom učinku... Ljetos mi jedan takav stručnjak u kuhinji terase hot Prikaži još ↓
tw
nisam stručnjak,ali paprika i maslina moraju malo da se omekšaju,a tuna iz konzerve je već obrađena i puno je bolje kad se stavi na kraju:))
Ca
Slažem se twinsi, iako, iskreno, nisam ljubitelj apsolutno nikakvih dodataka u najobičnijoj, miješanoj pizzi, osim naravno hrpe maslina. Ovo sa tunom je točno, Prikaži još ↓
wa
maslina i paprika trebaju omekšati... zbog čega?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .