ajde nek mi neki stručnjak iz Podravke objasni zašto stavljati tunu nakon što je pizza ispečena, a isto to ne napraviti i sa paprikom i maslinama?
Ca
Capafiori
20.7.2013.
Uređivanje komentaraOdustani
Mene ipak više muči zašto nikada fotografija nije popračena prigodnim tekstom, jer - ovo što piše u sastojcima šarene pizze, nije ono što je na fotografiji, a t
vrdnja na fotografiji je suprotna. Što se tiče stručnjaka iz Podravke, većina njih nikada nije probala masline, a kamo li da bi ih pokušali konzumirati, tako da taj dio uvijek iskopiraju kao dio prave pizze. ;)
Prikaži još ↓
wa
wartburg
20.7.2013.
Uređivanje komentaraOdustani
nije ni čudo da nemamo proizvoda za EU jer niti jedna plaća takvih stručnjaka ne ovisi o njihovom učinku... Ljetos mi jedan takav stručnjak u kuhinji terase hot
ela s 5 zvjezdica u Puli stavi rucolu na pizzu prije pečenja...
Prikaži još ↓
tw
twinsi2
20.7.2013.
Uređivanje komentaraOdustani
nisam stručnjak,ali paprika i maslina moraju malo da se omekšaju,a tuna iz konzerve je već obrađena i puno je bolje kad se stavi na kraju:))
Ca
Capafiori
20.7.2013.
Uređivanje komentaraOdustani
Slažem se twinsi, iako, iskreno, nisam ljubitelj apsolutno nikakvih dodataka u najobičnijoj, miješanoj pizzi, osim naravno hrpe maslina. Ovo sa tunom je točno,
a to znam iz iskustva jer volim eksperimentirati sa hranom, no, svi dodaci u bilo kojem obliku u mojoj obitelji mogu "proći" samo za degustaciju, ne i za najesti se. Zato je uvijek riječenje - klasika. :)
Prikaži još ↓
wa
wartburg
21.7.2013.
Uređivanje komentaraOdustani
maslina i paprika trebaju omekšati... zbog čega?
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .