Obavijesti

Viral

Komentari 21

Osvoji VIP karte za Dubiozu Kolektiv i druženje s bendom!

Osvoji VIP karte za Dubiozu Kolektiv i druženje s bendom!
3

Uključi se veliki nagradni natječaj jer poklanjamo 8x2 ulaznice za koncert Dubioze Kolektiv u zagrebačkom Domu sportova, 2x2 VIP ulaznice i druženje s bendom!

VIDEO

Dubioza Kolektiv, održat će svoj prvi zagrebački koncert nakon izlaska albuma “Apsurdistan” u Velikoj dvorani Doma sportova u subotu, 26. listopada. Bosansko-hercegovačka supermašina pokazat će zbog čega je njihova popularnost već uvelike prerasla okvire naše regije, a to dokazuje i prodaja ulaznica nevjerojatnom brzinom.

Ako još nemate svoju ulaznicu, uključite se u nagradni natječaj portala 24sata.hr jer vam poklanjamo super nagrade - ulaznice, VIP ulaznice i druženje s bendom!

Natječaj za čitatelje 24sata.hr

Uključi se u natječaj i budi dio spektakla u Domu sportova! Darujemo:

  • 8x2 ulaznice
  • 2x2 VIP ulaznice + 2 druženja s dečkima iz benda prije koncerta

Popuni obrazac na dnu članka do utorka, 15. listopada do 12 sati i pričekaj objavu dobitnika jer možda baš ti budeš jedan od sretnika koji će uživati u Domu sportova! Čak osmero čitatelja nagrađujemo s po dvije ulaznice za zagrebački koncert, a dvoje najvećih fanova s po dvije VIP ulaznice i upoznavanjem s bendom! Ovisno o tome što želiš osvojiti, ispuni obrazac na sljedeći način:

Ako te zanimaju obične ulaznice:
Ispuni samo obavezna polja u obrascu i to svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka. Nagrađujemo svakog dvjestotog prijavljenog sudionika, a prijaviti se možeš jednom po mail adresi. Obavezna polja u obrascu su označena zvjezdicom.

Ako si pravi fan, želiš upoznati bend i povesti još nekog sa sobom u VIP dio na koncertu:
Ispuni cijeli obrazac koji uključuje dio s osobnim podacima, uploadaj jednu sliku s kojom dokazuješ da si pravi fan i kratkim tekstom od maksimalno 500 znakova opiši zašto želiš biti dio zagrebačkog koncerta Dubioze Kolektiv. Na slici koju uploadaš moraš biti ti, a ona može prikazivati tebe u žuto crnoj kombinaciji, možeš se slikati s njihovom memorabilijom, poslati nam sliku sebe s nekog drugog njihovog nastupa ili bilo što drugo čime ćeš nam dokazati da si pravi fan. Prijaviti se možeš jednom po mail adresi. Po završetku prijava, stručni žiri će odabrati dva najveća fana!

Prijaviti se možeš maksimalno jednom za obične ulaznice i jednom za VIP ulaznice.
VIP ulaznice i upoznavanje s bendom nisu prenosivi na treću osobu.

Dobitnike objavljujemo 15. listopada iza 13 sati u podrubrici Nagradne igre, a o načinu preuzimanja nagrade ćemo ih kontaktirati mailom.

Live stream koncerta iz Zagreba samo na 24sata.hr

Svi koji neće moći prisustvovati spektaklu u Domu sportova, u koncertu će moći uživati pred svojim računalima jer vam 24sata.hr ekskluzivno donosi live stream cijelog koncerta! Kliknite na 24sata.hr 26. listopada i uživajte u hitovima Dubioze Kolektiv!

Koncert Dubioza Kolektiva u Zagrebu i Rijeci organizira LAA. Pogledajte cijene ulaznica.

Dubiozine videopozivnice
Zagreb: https://www.youtube.com/watch?v=QcQBIWdsxJ0 
Rijeka: https://www.youtube.com/watch?v=gKmskb56WNI

Važno

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. Sve prijave zaprimljene korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave stečene bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Prijavom sudionik, koji se prijavljuje slikom i tekstom, potvrđuje da ima sva prava na navedeno.
Sudionici koji su mlađi od 18 godina, a prijavljuju se fotografijom i tekstom, potvrđuju da to čine uz pristanak roditelja ili nositelja roditeljskih prava.
Svi sudionici i dobitnici pristaju da se njihovo ime, prezime,grad, fotografija i tekst objave na portalu 24sata.hr.

Zbog tehničkih problema na portalu, rok za prijave smo produžili do 15. listopada u 12 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili
'ZANIJEMILI SMO'

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima
Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...
NEĆE TO NIGDJE

Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...

Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga ugrozio, snašao se čovjek. Ušparao 100 eura...'