Obavijesti

'NAJ OBITELJ' DO POBJEDE DOGURALA PEUGEOT 2008!

'NAJ OBITELJ' DO POBJEDE DOGURALA PEUGEOT 2008!
10

Domaćin Jutarnjeg showa Antene Zagreb Saša Lozar i njegov kolega poznat kao Mali Kuzma predvodili su natjecanje dvije obitelji koje su pobijedile u natječaju Antene Zagreb i Peugeota.

Zagrebačko jezero Jarun ugostilo je danas jednu vrlo neobičnu utrku. Domaćin Jutarnjeg showa Antene Zagreb Saša Lozar i njegov kolega poznat kao Mali Kuzma predvodili su natjecanje dvije obitelji koje su pobijedile u natječaju Antene Zagreb i Peugeota pod nazivom 'Zašto je moja obitelj najbolja na svijetu'. Za vrijednu nagradu valjalo se itekako pomučiti. Obitelji predvođene radijskim zvijezdama gurale su naime novi Peugeot crossover 2008, a ona koja je u dvije dobivene utrke bila brža dobila je na korištenje isti taj Peugeot na period od dva tjedna, zajedno s 2008 kn za gorivo! 

'Moja obitelj je super jer svih sedmero članova uspijemo stati u jedan mali plavi Peugeot 106.  Ne žalim se na naš mali auto, jer stvarno tko god nas u njemu vidi, mi smo svima atrakcija, ali bilo bi odlično kad bi u novom Peugeotu 2008 imala lice prilijepljeno na prozorsko staklo ili bi mogla promijeniti položaj sjedenja jer ne bi svi bili nagurani, a tata ne bi fućkao kod otključavanja glumeći daljinski', ovako je svoju prijavu za nagradnu igru sročila mala Sara Stanković čija sedmeročlana obitelj ipak nije uspjela biti brža od prvoplasirane. Peugeot se ipak pobrinuo da u ovom natjecanju ne bude gubitnika pa će Stankovići ovaj prelijepi obiteljski crossover voziti tijekom jednog, i to malo produženog, vikenda. 

Od Stankovića je brža bila obitelj Muža na čelu sa sedamnaestogodišnjom Ana Marijom koja je kao iznenađenje svojim roditeljima poslala prijavu na Antenu Zagreb: 'Moja obitelj nije najbolja na svijetu, ali se volimo. Ljubav je među nama jer uz sve nesuglasice, i sve svađe, mi se volimo. Nije da smo najbolji, ali se volimo najviše na svijetu. Seka se udala, brat se odselio kod cure, ja, najmlađa, sam ostala s mamom i tatom. Kao i svaka prosječna obitelj danas, imamo jako puno problema s financijama, te si ne možemo ništa novo priuštiti, kamoli otići na more. Mamina je firma u stečaju, tata ima malu mirovinu. Uz to sve, nadam se da će naša sreća potrajati još jako dugo, te bi nam jako značilo da dobijemo ovu nagradu. Kako bude, bitno je sudjelovati!'. 

Obje obitelji planiraju svoje nove ljubimce provozati na more. Uživati i barem na kratko pobjeći od svakodnevice. U ovom neobično zabavnom prijepodnevu uživali baš svi, osim Saše Lozara koji se nikako nije mogao pomiriti što je natjecanje završio kao gubitnik: 'Bili su samo za mrvicu bolji od nas!', rekao je i za utjehu se Jarunom provozao u jednom od sponzorskih vozila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"