Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 59

Zadnja šansa za kupnju poklona! Evo s čime sigurno nećete pogriješiti

Powered by WESTGATE SHOPPING CITY

Zadnja šansa za kupnju poklona! Evo s čime sigurno nećete pogriješiti

Dan zaljubljenih je za jedan dan, a vi još nemate pojma što ćete pokloniti svojoj boljoj polovici? Ne očajavajte, donosimo vam mali "vodič" koji će vam pomoći da odaberete pravi dar kojim će druga strana biti oduševljena

Prije Valentinova većina se ljudi nađe u dvojbi što kupiti drugoj polovici, a da bude zadovoljna, pa nerijetko čekaju zadnji čas i onda nastane prava panika. Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, uvijek je teško "potrefiti" očekivanja druge strane. No zapravo, nije tako teško dokučiti što bi se vašem partneru ili partnerici svidjelo - samo si trebate postaviti ova četiri pitanja

1. Što partner/ica najčešće spominje ili komentira u razdoblju prije Valentinova?

Naizgled banalni partnerovi komentari neposredno prije Valentinova mogu biti prava riznica dobrih ideja za dar. Usputni "Uf kako je ovaj parfem dobar" na reklamu za neki novi miris ili "Izludjet će me ova torba, nikad ništa ne mogu pronaći u njoj" mogu biti smjernice čime biste partnericu mogli iznenaditi.

A i muškarce je lako razveseliti darujete li im nešto što im treba ili si priželjkuju, čak i ako toga nisu svjesni. Za njih, dar za Valentinovo ne mora nužno biti romantičan, više preferiraju praktičnost. Možda u zadnje vrijeme često spominje da si mora kupiti nove navlake za sjedala automobila ili je nekoliko puta uzbuđeno komentirao frendov novi gejmerski stolac. A možda je samo spomenuo da već "sto godina" nije jeo steak pa mu kao dar možete pripremiti fantastičnu večeru za dvoje uz steak i njegovo omiljeno piće. 

Wife,Surprising,Husband,With,Dinner,In,Dining,Room,And,Celebrating


2. O kojim stvarima najčešće vodite rasprave?

Dar za Valentinovo može ujedno biti rješenje vječitih rasprava s partnerom. Konstantno vodite borbu s vašom ljepšom polovicom zbog njezine velike količine odjeće i zbog toga što zauzme 80% svih ormara, ladica i polica u kući, a vi nemate pravo glasa? Valentinovo je idealna prilika da taj problem napokon riješite - počastite je novim ormarom ili komodom! Osim što ćete novim, prostranijim ormarom usrećiti nju, usrećit ćete i sebe jer ćete i vi napokon dobiti još koju policu za svoje potrebe - a ako se osjećate ekstra darežljivim, ubacite i koji komad odjeće u ormar - oduševljenje je zagarantirano! 

Clothes,Hanging,On,Rail,In,Wooden,Closet,At,Home

S druge strane, čest predmet rasprava između partnera su kućanski poslovi poput pranja suđa i usisavanja. "Natezanje" oko toga tko će što obaviti najčešće završi svađom, pa zašto, primjerice, ne biste ovog Valentinova darovali drugoj strani (a ujedno i sebi) robotski usisavač koji će vam oboma uštedjeti vrijeme i živce? Ovaj mali pomagač već je godinama trend u kućanstvima (je li uopće potrebno navoditi razloge?), a sigurni smo da vam se ne da svađati se zbog čišćenja - zato je pravi dar i za nju i za vas! 

Robotic,Vacuum,Cleaner,On,The,Floor,In,Cozy,Modern,Living

3. Kakve darove partner/ica vama daje?

Kod biranja darova dobra nit vodilja je imati na umu stvari koje partner ili partnerica najčešće daruje vama. Ako vam bolja polovica često daruje nešto kreativno što izrađuje sama ili unikatno, vrlo vjerojatno će i ona više cijeniti nešto takvo negoli, primjerice, poklon bon "da si kupi što želi".

To ne znači da morate sami nešto izraditi, ali svakako se možete potruditi i pronaći nešto unikatno poput ručno izrađenog nakita ili odabrati nekoliko vaših fotografija i uokviriti ih. A kreativnost možete pokazati i na drukčiji način - ovog Valentinova iznenadite je/ga zabavnim piknikom na podu vaše dnevne sobe uz hranu, piće i dobar film. 

Valentine

4. Preferira li partner/ica stvari ili iskustvo?

Ako ne znate odakle krenuti u promišljanju što joj/mu darovati ovog Valentinova, krenite od ovog pitanja jer će vam itekako olakšati potragu za savršenim darom. Mnogi radije vole dobiti nešto što mogu iskusiti, doživjeti i što će im biti uspomena. U nekim drugim vremenima, kao takav dar idealne bi bile karte za kazalište ili koncert, jednodnevni izlet ili višednevno putovanje u inozemstvo, no zbog mjera opreza takve darove mnogi zasad izbjegavaju. 

No to ne znači da ne možete priuštiti "iskustvo" na drugačiji način, pa nećete pogriješiti darujete li voljenoj osobi aparat za kavu - osim što ćete oboje uživati u finoj kavi, zaista je idealan dar za sve ljubitelje kave budući da su kafići još zatvoreni. 

Making,Coffee,With,Espresso,Machine

S druge strane, ako je vaš dragi ljubitelj gadgeta, apsolutno ćete ga oboriti s nogu pametnim satom - osim što (možda) napokon prestane kasniti, pametni sat odličan je za mnoštvo drugih stvari, poput praćenja aktivnosti, notifikacija s mobitela, vremenske prognoze i slično - u svakom slučaju, svakako je dar koji neće samo stajati nego će mu zaista koristiti i ujedno biti uspomena!

Najbolje poklone za Valentinovo pripremio je WESTGATE SHOPPING CITY - i mali znak pažnje dovoljan je da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo. 

Powered by WESTGATE SHOPPING CITY

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 59
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija