Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 22

Izašla je hrpa božićnih filmova, ove se isplati pogledati!

Powered by Telemach

Izašla je hrpa božićnih filmova, ove se isplati pogledati!

U izboru najboljih božićnih filmova za ovu godinu potrudili smo se izbjeći sve one izlizane i pomalo dosadne blagdanske klasike. Posao nije bio lak jer je more božićnih filmova nepregledno

Sezona je ružnih džempera, uživanja u hrani i ležanja na kauču. Nakon što smo ukrasili domove, uz svjetlost lampica i mirise bora, sljedeći na listi su božićni filmovi. Ako ste jedan od onih koji su se zasitili filmova poput "Sam u kući", "Grincha" ili serijala o Harryju Potteru, onda ste na pravome mjestu. Pripremili smo popis (ne)tipičnih božićnih filmova koji će vas zabaviti i k tome dobro nasmijati. Oni su veseli, romantični, dovitljivi i božićni - sve što nam u ovom trenutku treba!

Krenimo redom!

1. Nema spavanja do Božića (No Sleep 'Til Christmas)

Film "No Sleep 'Til Christmas" zapeo nam je za oko iz nekoliko razloga. Prvo, u filmu je riječ o nesanici. Tako da noćne sove, a znamo da vas ima, možda u ovom filmu pronađu rješenje svojeg problema... Drugo, u naslovu ove komedije sigurno će se prepoznati i oni koji zaista ne spavaju do Božića. Ali ne zbog nesanice nego zbog blagdanskih priprema. Ako ste upravo jedan od tih, onda vam svakako preporučujemo da uzmete predah od priprema kolača i ukrašavanja doma te zalegnete pred ekran.  

Radnja prati Lizzie, organizatoricu događaja, koja ne može spavati jer za nju blagdani podrazumijevaju stres. Osim toga, planira novogodišnje vjenčanje s Joshom, kojega glumi Charles Michael Davis, najpoznatiji po serijalu "Uvod u anatomiju". 

Ovakvi filmovi sezonu blagdana čine podnošljivijom.  

2. Pomirenje za Božić (A Christmas Reunion)

Božić je vrijeme mira i topline. Zato vam preporučujemo da se ušuškate pod dekicu jer će vas ova slatka komedija opustiti i raznježiti. Ako ste i vi poput glavne glumice iz ovog simpatičnog filma, onda se sigurno ovih blagdana vraćate doma.

U glavnoj ulozi je Denise Richards, kao Amy, koja se nakon tetine smrti vraća u rodni grad kako bi ispunila njezinu posljednju želju i ponovno otvorila njezinu slastičarnicu. Na tom putu, već pogađate, susreće svoju srednjoškolsku ljubav, s kojom organizira 50. festival kolača. Tu ćemo se zaustaviti da vam ne bismo otkrili previše. 

3. Emitiranje Božića (Broadcasting Christmas)

Sljedeća komedija koja će vas sigurno zabaviti je iz 2016. godine. Režirao ju je Peter Sullivan, provjereni redatelj božićnih filmova. Radnja ovog intrigantnog naslova prati dvoje TV voditelja koji su nekoć bili zaljubljeni, a sad se kao ljuti rivali bore za mjesto voditelja jutarnje smjene, usput otkrivajući zašto su nekoć bili zaljubljeni. Simpatično, šaljivo i bezbrižno – baš ono što se traži u ovo vrijeme!

4. Božićna priznanja ('Tis the Season for Love)

U napetih 98 minuta upoznat ćete Beth. Ona je glumica koja je otišla u New York u potrazi za slavom i uspjehom, no ne uspijeva pronaći posao. Kako se bliži Božić i osjeća se sve usamljenije, odlučuje vratiti se u rodni gradić. Na njezino veliko iznenađenje otkriva da to više nije ono isto mjesto iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica. Do problema nailazi kad joj se neočekivano pruži poslovna prilika, a onda joj još i ljubav nepozvana pokuca na vrata. Lijepa i topla božićna priča, zar ne?

5. Božićni slučaj (The Case for Christmas)

Ako vam je Djed Mraz sinonim za božićne filmove, onda ovaj naslov stavite na vrh popisa. Zaintrigirat ćemo vas informacijom da usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći ni više ni manje nego Djeda Mraza. I to u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete. Jesu li riječ o nezadovoljnoj djeci ili nekom drugom dežurnom Grinchu – provjerite u filmu!

Prepustite se duhu Božića

Nadamo se da ćete ovih blagdana pronaći vremena da napravite toplu čokoladu, ispečete kokice i da se opustite uživajući uz jedan od ovih predivnih filmova. Svake godine izlazi mnoštvo božićnih naslova, zašto bi ove godine bilo drugačije?! Kako bismo vam olakšali izbor, potrudili smo se izvući filmove za koje možda dosad niste čuli, premda znamo da je more božićnih naslova nepregledno. Ne vjerujete nam? Iskoristite priliku 30 dana besplatnog probnog razdoblja na EON TV-u, koja nudi više od 19.000 naslova u Video klubu, a gledanje filmova, dokumentaraca i drugih sadržaja iz videoteke se ne naplaćuje. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. 

EON TV platforma sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i međunarodnih programa te se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija. Korisnicima je na raspolaganju više od 160 televizijskih kanala, uključujući i preko 80 kanala u HD-u koje mogu gledati do sedam dana unatrag. A za sve one koji u TV sadržajima uživaju u pokretu, tu je mobilna aplikacija, koja korisnicima omogućava da sav sadržaj gledaju bilo kad i bilo gdje, neovisno o pružatelju internetskih usluga.

Powered by Telemach

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22
VIDEO

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena
LJETO JURI PREMA NAMA

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena

Iako nas temperature šokiraju, ne treba sumnjati u jačinu ljeta koje je pred nama. A ako smo ponosni vlasnici bazena ili se spremamo to postati, ovo su proizvodi koji su potrebni da kupanje ovog ljeta bude uživancija
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...