Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 15

Instagram profili na koje smo se 'zakačili' jer su drugačiji

Powered by Štimac centar dentalne medicine

Instagram profili na koje smo se 'zakačili' jer su drugačiji

U moru profila na Instagramu postoje oni koji se jedinstvenim i unikatnim sadržajem izdvajaju od ostalih i upravo su zbog toga vrijedni naše pozornosti i vremena

U posljednje se vrijeme dignula velika prašina oko influencera, a mišljenja su i više nego podijeljena. Dok su jedni potpuno protiv, drugi ih apsolutno podržavaju. No činjenica jest da je sve više influencera, kako stranih tako domaćih, i da su sve popularniji. Društvene mreže pridonijele su razvoju ovog novog zanimanja, ali su i potpuno preoblikovale marketinško tržište.

Mnogi brendovi počeli su ih koristiti za promociju svojih proizvoda i usluga na zabavan i originalan način. Prema tome, jedno je sigurno - na čijoj god strani bili, postoje profili na Instagramu kakvih priželjkujemo još više jer nam osim zanimljivog sadržaja vrijednog pozornosti nude korisne informacije. 

Ovi su profili dokaz da društvene mreže nisu uvijek "gubljenje vremena". Ako ih koristite na pravi način, pronaći ćete informativan, inspirativan i jedinstven sadržaj. U nastavku izdvajamo nekoliko takvih profila:

@najs.buvljak

Najs buvljak idealan je spoj second hand vintage i mainstream odjeće, obuće i modnih dodataka. Riječ je o dobro očuvanim komadima poznatih modnih brendova za žene i muškarce koji se prodaju po povoljnim cijenama. Na svom Instagram profilu Najs buvljak promovira prodaju rabljene odjeće na jedinstven i domišljat način.

Sve to zahvaljujući prepoznatljivom vizualnom identitetu te simpatičnim porukama o odjeći, obući i modnim dodacima, u kojima se može pronaći svatko od nas. Osim toga, na ovom se profilu objavljuju korisne informacije o događajima vezanima uz Najs buvljak. 

@stimac.dentalcenter

Štimac centar dentalne medicine mjesto je na kojem stručan i iskusan tim doktora dentalne medicine pruža niz stomatoloških uluga uz visoke standarde i suvremenu tehnologiju. Pacijenti se mogu bezbrižno prepustiti u ruke stručnjaka koji se neprestano usavršavaju u svojim područjima. 

Da je ovaj centar ukorak s vremenom, dokazuje i vrlo atraktivan Instagram profil. Kroz pristupačne, zanimljive i zabavne objave pratitelji istovremeno dobivaju najvažnije i najzanimljivije informacije o centru, ali i korisne savjete stručnjaka. Svaka je objava dio slagalice koja tvori jedinstvenu priču ispričanu u fotografijama. Profil je kreiran s ciljem da se stomatološke usluge približe pacijentima, ali i da ih stručnjaci iz centra educiraju. 

Na profilu @stimac.dentalcenter svaki drugi tjedan možete pratiti javljanje uživo doktora dentalne medicine Filipa Štimca, koji u razgovoru s voditeljem Branimirom Lozejom razgovara o zanimljivim temama iz svijeta stomatologije. Ne propustite #BeautyFriday svakog drugog petka, kad doktorica Elena Štimac Vukojević govori o zanimljivim temama vezanim uz estetiku lica i osmijeha. 

@mojati_

Domaći brend Mojati stvara narukvice s motivima grada Zagreba. Narukvice imaju ulogu suvenira, ali mogu se nositi i svaki dan. Svaka je narukvica simbolična i posebna, a trenutačno su u ponudi dostupne narukvice sa simbolima zagrebačke katedrale, licitarskog srca i Hrvatskog narodnoga kazališta u Zagrebu. Metalni ili plastični motivi pričvršćeni su šarenom špagicom i mogu se prilagoditi oko ruke. 

Ovaj brend na Instagram profilu promovira svoje proizvode na autentičan način kroz vrlo dojmljive fotografije i videoisječke. Svaka je objava pomno osmišljena kako bi privukla pozornost publike i ponudila joj unikatan sadržaj

@le_kolac

Le kolač je mala slatka oaza nedaleko od centra Zagreba, gdje možete pronaći slastice Roberta Hromalića, jednog od najistaknutijih hrvatskih slastičara. Njegove su slastice prepoznatljive po duguljastom obliku. Osim neodoljivim izgledom, osvajaju na prvu čarobnim okusom. Svoju ponudu ovaj je chic slastičarnica podijelila i na Instagramu na vrlo privlačan i šarmantan način

Na profilu su prikazani kolači iz ponude u obliku kolaža, što ostavlja očaravajući dojam na pratitelje. Uz svaki su kolač napisani njegov naziv i sastojci od kojih je napravljen. Tako pratitelji dobivaju potpune informacije o proizvodu. 

@_pisemtipozidu_

Brend Pišem ti po zidu nastao je u želji osnivačica da svoje cool dosjetke podijele sa svijetom. Sve je počelo tako što je jedna od osnivačica došla na ideju da svoje smiješne i pomalo sarkastične dosjetke počne objavljivati na posebno osmišljenom Instagram profilu. Profil je vrlo brzo postigao veliku popularnost, a osnivačice su svoje dosjetke prenijele na kratke majice, hoodice, bilježnice i torbe. 

Kako osnivačice ističu, @_pisemtipozidu_ je feel good Instagram profil na kojem se mogu pronaći svakodnevne ironične i humoristične misli ženskoga kreativnog tima, a svatko od nas se može pronaći u tim dosjetkama i nositi ih na jednom od komada u ponudi. 

Powered by Štimac centar dentalne medicine

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15
VIDEO

Nova generacija, novi standard: Mijenjaju li Milenijalci i Gen Z poslovnu kulturu?
Sadržaj donosi Petrol

Nova generacija, novi standard: Mijenjaju li Milenijalci i Gen Z poslovnu kulturu?

Mladi ljudi traže više o 'obične' sigurnosti posla; oni žude za smislom, razvojem i ispunjenjem. Fleksibilnost, prilike za usavršavanjem i kvalitetan radni život postali su imperativi, kao i pozitivna radna atmosfera

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu