Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 13

Top 5 stvari koje nas na svakom ljetovanju dovode do ludila

Top 5 stvari koje nas na svakom ljetovanju dovode do ludila
1

Napokon je došlo vrijeme za predah. Trenutak kad ćemo potrpati ljetne stvari u kufer i uputiti se u neke južnije krajeve. Ali, naše oduševljenje ne traje dugo jer već prvi dan ljetovanja naslućujemo da ovo neće biti odmor kakvom smo se nadali

Šef vas gnjavi cijelu godinu, puna vam je kapa svega i jedva ste dočekali zasluženi odmor? U ovom se ljetnom filmu svake godine nađu mnogi Hrvati i baš kad pomisle da će napokon odahnuti – odmor se pretvori u nešto sasvim deseto. Donosimo vam pet situacija u kojima smo se svi barem jednom zapitali: A zašto baš ja?

1. Smještaj iz pakla

Antiša vam je poslao najbolje fotke svog apartmana, a vi ste ga po dolasku u ''vilu'' jedva prepoznali? U tom ste trenutku shvatili da ste nasjeli na klikbejt i da imate dvije opcije: a) tražit ćete novi smještaj ili b) skrasit ćete se u Antišinom ''novom, luksuznom'' apartmanu. Naravno, odabirete opciju ''a'' i krećete u cjenkanje s iznajmljivačima okolnih smještaja. Scenarij je uglavnom ''drž', ne daj'' sve do trenutka kad netko od njih ne pristane na kompromisnu cijenu. Napokon! Dobili ste ključ apartmana u ruke, ali više ne možete stajati na nogama, vrućina vam je udarila u glavu i odlučite prespavati prvi dan svog ljetnog ''odmora''.

2. Rezervacija ručnikom

Drugi dan se budite poletni, spremni za nove pobjede i sigurnim hodom koračate ka plaži, ali tamo vas čeka novo iznenađenje - hrpa ručnika, a nigdje ljudi. Naravno, riječ je o popularnoj metodi rezervacije mjesta na plaži ostavljanjem ručnika, koju pojedinci još uvijek prakticiraju. Oni koji su dovoljno neustrašivi jednim će potezom maknuti ručnike i staviti svoje, dok će većina nas ''ziheraša'' promrmljati sebi u bradu i pokunjeno potražiti drugo mjesto koje je, očekivano, najudaljenije od mora.

3. ''Opuštanje'' na plaži

Zbog djece, roditelji često biraju popularna ljetna okupljališta kako bi najmlađi mogli uživati sa svojim prijateljima. Nažalost, ono što je super klincima, ponekad predstavlja noćnu moru za roditelje. Na godišnji ste otišli s namjerom da malo odmorite misli, ali uz stalno vrisku, to vam se sada čini kao nemoguća misija. Još ako vam frendovi ostave svoje klince na čuvanje dok oni ''skoknu'' do dućana, sljedeća dva sata predstavljaju još jedan test za vaše živce. A kad napokon stignete na romantičnu plažu sa svojim dragim ili dragom, dijete vas naglo probudi iz sna i žica za sladoled. 

4. Neželjena ''tetovaža''

Ako ste svijetle puti, sunčanje i postizanje preplanulog tena za vas svake sezone predstavljaju pravi izazov. Kako se i ove godine ne biste vratili doma i slušali komentare ''A gdje ti je boja?'', odlučili ste se mazati svime i svačim ne biste li malo potamnili. Međutim, sredstvo za brzo tamnjenje ovog je puta djelovalo ''prebrzo'' pa ste nakon sat i pol ležanja na suncu, skinuli naočale i doživjeli još jedan ljetni šok. Nemili je to scenarij s kojim se pojedinci suočavaju svake godine, a još veće muke nastanu ako na trenutak sklopimo oči i probudimo se za tri sata. Ups!

5. Muke ljetne terase

Na kraju dana, sve što želite je istuširati se i večerati na preplaćenoj terasi s djelomičnim pogledom na more. Ali, ni to vam ne može poći za rukom uz dosadne komarce koji uvijek lete baš na vas. Budući da napadaju ''ekipno'', vaše ruke i noge često su platno na kojem ostavljaju svoje tragove. Zato se osigurajte na vrijeme i spriječite neugodne posljedice. Naprimjer, primjenom Belodin A derm gela unutar nekoliko minuta ublažit ćete svrbež i nadraženost kože, a može vam pomoći i kod osipa te lakših opeklina od sunca. Uz to je i bezbojan te ne masti kožu i odjeću. Tako u miru možete nastaviti uživati u onim danima koji su pred vama.

Napišite nam koje vas situacije najviše dovode do ludila i što biste ovog ljeta htjeli izbjeći?

 

Plaćeni oglas o lijeku

Belodin A derm sadrži dimetindenmaleat. Gel za lokalnu primjenu. Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera