Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 11
Foto: PR
PAMETAN ODABIR

Voljeli biste da dan traje dulje? Uz ovih 5 aplikacija 24 sata će vam biti i više nego dovoljno

Od virtualnih asistenata koji koordiniraju planove putovanja do aplikacija koje organiziraju dnevne zadatke, javljaju prometne čepove i slično. Evo 5 pametnih aplikacija koje će vam djelomice pojednostaviti život

Powered by dm

U današnjemu moru aplikacija korisnicima postaje sve teže probrati tek nekolicinu. Što i ne čudi s obzirom na količinu aplikacija dostupnih na tržištu. Prema App Data Reportu za 2021. godinu, samo Apple u svojoj trgovini nudi oko 1,85 milijuna aplikacija, a na Google Playu korisnicima ih je dostupno čak 2,56 milijuna. Zato smo, ne bismo li vam olakšali izbor, istražili i testirali nekoliko aplikacija koje olakšavaju život i štede vrijeme te u konačnici odabrali njih pet za koje smo sigurni da će vam biti od koristi. 

Relaxed,Mature,Old,60s,Woman,,Older,Middle,Aged,Female,Customer

1. Nikad lakša organizacija uz Timeneye 

Iako mnogi od nas svoje obaveze i dalje vole zapisivati olovkom na papir, teško je osporiti prednosti digitalnih planera dostupnih u obliku mobilnih aplikacija. U prilog im ide obilje argumenata, a najjači je zasigurno onaj koji se tiče praktičnosti budući da se nitko od nas ne odvaja od svojeg telefona. Timeneye je, slažu se milijuni korisnika, trenutačno najjača aplikacija ovog tipa u svojoj kategoriji, a popularnost može zahvaliti tome što pomoću nje vrlo jednostavno možete pratiti svoje svakodnevne obaveze, neovisno o tome jesu li privatne ili poslovne. 

Uz ovu aplikaciju, provjereno, nećete propustiti ni minutu svojeg radnog vremena, a konačni izvještaji o radu provedenom na određenim poslovima pomoći će vam u povećanju svakodnevne produktivnosti. Upisujte i pratite koliko ste radili na pojedinim projektima te na temelju izvještaja koje vam dostavlja Timeneye naučite kako najučinkovitije upravljati svojim vremenom. U tome će vam zasigurno pomoći opcije mjerača vremena, dnevnih prijedloga, pregleda proračuna i projekata, ukupnih prikaza dnevnih vremenskih unosa te mogućnosti izvanmrežnog praćenja. 

2. Waze će vas na vrijeme upozoriti

Riječ je o najvećoj svjetskoj aplikaciji za navigaciju i prometne informacije, koja vam može uštedjeti i vrijeme i novac. Skinete li ovu aplikaciju, na vrijeme će saznati nalaze li se na vašem putu razne prometne gužve, policija, kamere koje bilježe brzinu ili nesreće zbog kojih će cesta postati neprohodna. Osim toga, koristeći Waze, i vi svojim doprinosom možete pomoći prometnoj zajednici tako što ćete aktivno prijavljivati prometne nesreće, policijske kontrole i druge opasnosti na putu. Ova opcija ujedno vam donosi bodove s kojima napredujete na ljestvici u aplikaciji.

Dodatno, zahvaljujući Wazeu, primat ćete cestovna upozorenja na svojoj ruti u stvarnom vremenu, pronaći najjeftinije gorivo na putu te slati lokacije, dodavati prijatelje i informirati ih o tome kada dolazite. Dodatna prednost ove aplikacije je ta što je usluga glasovne navigacije dostupna i na hrvatskom, i to glasom spikera, novinara i voditelja Matije Lovreca, a žive karte neprestano ažuriraju marljivi uređivači karata Waze zajednice. Aplikacija pamti vaše uobičajene destinacije, kao i vrijeme putovanja te poželjne rute. Ukratko, topla preporuka za sve one koji su u potrazi za korisnim suvozačem. 

Man,Using,Phone,While,Driving,The,Car

3. Online kupnja uz 'Moj dm'

Ova nova shopping aplikacija uštedjet će vrijeme svima onima koji preferiraju obavljati kupnju iz vlastitog naslonjača ili možda u pauzi na poslu. U svakom slučaju, bez potrebe za fizičkim odlaskom u dm prodavaonicu. Osim brže i jednostavnije kupnje, aplikacija 'Moj dm' olakšava kupcima pronalazak onoga što ih stvarno zanima i što im zapravo treba. 'Moj dm' je, drugim riječima, online shop na dlanu s pristupom svim uslugama unutar programa dm active beauty.

A svaki će se vjerni dm-ov kupac dodatno razveseliti  nakon što čuje da se, zahvaljujući ovoj aplikaciji, 'Moj dm' račun može povezati s postojećim dm active beauty računom, pa će zahvaljujući tome  odmah vidjeti povijest svojih kupnji kao i podatak koliko im je koja donijela bodova vjernosti. Osim toga, pomoću tražilice jednostavno potražite proizvode,  pregledajte one koje ste već kupili, dodajte proizvode koji vam trebaju na svoju listu želja ili ih skenirajte za više detalja.

4. Stocard rasterećuje novčanik

Gotovo da i ne postoji trgovina koja još nije svojim kupcima počela nuditi karticu vjernosti, na kojoj kao kupac možete sakupljati bodove, kupone i slično, a koji se mogu zamijeniti za popuste ili određene pogodnosti. Naravno da je to odlična opcija za sve potrošače, ali ovaj trend neosporno je težinski opteretio novčanike. Budimo iskreni, tko u svom novčaniku ima mjesta za sve te silne kartice vjernosti? Problem je u tome što ćete ih, ako ih ne nosite stalno sa sobom, vrlo vjerojatno zaboraviti već pri sljedećoj kupnji. Tu na scenu stupa ova korisna aplikacija, koja će vam rasteretiti novčanik i misli

Punim nazivom Stocard - Kartice vjernosti, aplikacija je koja služi kao digitalni novčanik u kojemu možete imati kartica vjernosti koliko god poželite. Vodeći se osobnim iskustvom, dodavanje je krajnje jednostavno - samo odaberete neku od ponuđenih trgovina i skenirate ili ručno unesete bar kod s kartice,  a u trgovini je dovoljno pokazati QR kod ravno iz aplikacije. Usto, svaka kartica ima opciju traženja najbliže trgovine s obzirom na lokaciju na kojoj se nalazite te dodavanja bilješki. Osim toga, Stocard nudi kupone, popuste, letke i kataloge raznih prodavaonica.

5. Putujte s aplikacijom KAYAK

Osim ako ne putujete preko neke turističke agencije, planiranje putovanja može biti vrlo izazovan zadatak. Usklađivanje letova, prijevoza, smještaja, razgledavanja i drugih usluga zahtjeva pomno i, često, iscrpljujuće planiranje. Zato potraga za najpovoljnijim, ali kvalitetnim opcijama, osuđuje sve putničke entuzijaste na višesatna iščitavanja i po nekoliko desetaka različitih stranica. Uz KAYAK, koji s ciljem pronalaska svega što vam treba pretražuje stotine turističkih stranica odjednom, sve potrebne informacije imate doslovno na dlanu. Neovisno o tome tražite li jeftine letove, nepobjedive hotelske ponude ili pristupačan najam automobila, u KAYAKU ćete sve to pronaći na jednome mjestu i tako uštedjeti vrijeme, živce i novac. 

Young,Woman,Using,Smart,Phone,Booking,A,Hotel,Online,With

KAYAK, uvjerili smo se, nudi jednostavno pretraživanje, filtriranje i sortiranje opcija rezervacije letova, smještaja te najma automobila. Osim toga, pomoću ove aplikacije možete postaviti upozorenje o cijenama kako biste saznali kad cijene padaju. A želite li pronaći nova odredišta unutar svog budžeta, na raspolaganju vam stoji opcija Explore. Kad se odlučite za destinaciju, KAYAK ćete jednostavno sinkronizirati sa svojim Gmail ili Outlook računom i pregledati ih bilo kad u aplikaciji, čak i bez internetske veze. Posljednji set karakteristika ove aplikacije, koji je nas očarao, odnosi se na AR mjerni alat, koji vam daje do znanja je li vaša ručna torba u skladu s politikom zrakoplovne tvrtke kojom letite, te opciju Flight Tracker, pomoću koje možete obavijesti o svim letovima pratiti u stvarnom vremenu. Ne znamo za vas, ali mi svoje iduće putovanje bez dvoje planiramo uz KAYAK.

Uz aplikaciju 'Moj dm' račun kupnja je ugodnija nego ikad. Ekskluzivne ponude, brza kupnja ili aktualni savjeti - obilje usluga prilagođenih Vama osobno dostupno je svakodnevno. Besplatno se registrirajte i kupujte povoljno na dm.hr svaki dan. Aplikaciju 'Moj dm' skinite putem App Storea ili Google Playa, a za preuzimanje aplikacije dobivate 300 bodova. 

Powered by dm

Komentari 11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode