Obavijesti

Neven Ciganović: Must have kombinacije u siječnju!

Neven Ciganović: Must have kombinacije u siječnju!
5

Ušli smo u Novu 2015. baš kako i doliči pravoj zimskoj sezoni - sa snijegom. Iako snijeg u gradu (ako nije očišćen) i ne pričinjava neko zadovoljstvo, onaj u planinama zaista mami na skijaču

Svejedno da li u planinama ili u svom domu, mi u KiK-u brinemo za Vaš stajling pritom pazeći na Vaš novčanik …jer znamo da ste se istrošili ovih dana!

Našim skijašima pripremili smo bogatu ponudu skijaških odjela, jakni od perja ili neoprena, vodootpornih hlača, dolčevita, skijaških pulija, majica od filsa, kapa, štrampli, skijaških rukavica i još puuuuno toga. 

No ako baš i niste neki skijaški freak onda je najbolje ušuškati se u toplini svog doma i u ugodnoj i komotnoj odjeći s prijateljima uživati u blagodatima zimske kućne atmosfere. 

Osim bogatog asortimana pre dobrih trenirki koje imamo u trendi bojama, ženama nudimo uvijek praktične i udobne tajce svih boja i dezena, kao i ove zime jako moderne oversize tople džempere čija će vas vuna grijati cijelu zimu. U toplu kućnu varijantu, odlično se uklapa i dio našeg dodatnog asortimana - udobne čarape, štucne, papuče ali i naše mekane dekice i posteljina. Uglavnom sve što će nam boravak u kući učiniti udobnim, barem dok nam sunce ne zakuca na vrata. 

Naša lijepa Jelena nije pobornica snježnih radosti, ona ipak više voli zimske večeri provoditi u kućnoj atmosferi s društvom. Naravno u ugodnoj i komotnoj odjeći sa najmekanijom dekicom nadohvat ruke pripremajući se za neki dobar film. A kako bi i Vi u kućnom izdanju blistali,  predlažemo tri kombinacije u kojima se bez srama možete, ogrnuti toplim kaputom ili jaknom, prošetati i po gradu.

1. Look: Majica 52,90Kn, Tajce 59,90Kn, Vesta samo 114,90Kn, Šal 44,90Kn, Štucne 44,90Kn i Čizme samo 88,90Kn

2. Look: Trenirka gornji dio samo 88,90Kn i donji dio samo 88,90Kn, Jakna 88,90Kn i Čizme sam 88,90Kn

3. Look: Traperice samo 169,90Kn, Vesta samo 88,90Kn, Papuče 44,90Kn, Deka samo 69,90Kn i Raif 24,90Kn

Uživajte uz KiK i kupujte pametno ali sa stilom!

Neven Ciganović, stilist njemačkog KiK Textilien-a

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"