Obavijesti

Promo sadržaj

4 razloga zbog kojih građani uzimaju potrošačke zajmove

4 razloga zbog kojih građani uzimaju potrošačke zajmove
1

Čini se da građani preferiraju potrošačke zajmove kada se nađu u izvanrednim financijskim prilikama. Brzina, jednostavnost i sigurnost postupka su, čini se, ključni razlozi zašto se građani okreću upravo tom vidu financiranja

Zbog nezaustavljivog razvoja novih tehnologija ali i zbog razvoja europske regulative, mnoge usluge su u našoj zemlji postale pristupačnije i sigurnije. Navedeno vrijedi i za uslugu odobravanja zajmova jer zajmovi nikada nisu bili brži niti pristupačniji. 

Da biste dobili zajam, više nije potrebno odlaziti u banku. Zajam se može dobiti brzo i jednostavno kod nebankarskih institucija, specijaliziranih za davanje potrošačkih zajmova.

U odnosu na ostale vrste zajmova, potrošački zajam ima 4 temeljne prednosti:

1. minimalni preduvjeti za odobrenje zajma – u pravilu, jedini uvjet za odobravanje potrošačkog zajma je postojanje stalnog izvora prihoda (npr. plaća, mirovina), 

2. brzina – potrošački zajmovi se odobravaju unutar 24 sata i isplaćuju izravno na račun zajmoprimca,

3. komfor – postupak traženja i odobravanja zajma se obavlja online, bez potrebe odlaska u poslovnicu  i bez potrebe posjećivanja rodbine i prijatelja, a iznos zajma se može iskoristiti u bilo koju svrhu,

4. sigurnost – zajam se odobrava od strane društva specijaliziranog za odobravanje potrošačkih zajmova što znači da zajam ne sadrži skrivene naknade ili troškove.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija koja se specijalizirala za odobravanje potrošačkih zajmova. Popunjavanjem jednostavnog online obrasca, osobama sa stalnim primanjima se omogućava isplata potrošačkog zajma u iznosu od 500 – 10.000 kuna već istoga dana.

Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem svog smartphonea ili računala. Troškovi i svi ostali uvjeti zajma su jasno iskazani na web stranici, tako da korisnik uvijek može biti siguran da nema nikakvih prikrivenih ili dodatnih troškova. 

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji već godinama na ovaj način sigurno, brzo i jednostavno dolaze do novca kada im je najpotrebniji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.