Obavijesti

News

6 znakova po kojima sigurno znate da živite zajedno

6 znakova po kojima sigurno znate da živite zajedno

Velika je razlika između toga kada se viđaš s nekim te nekada prespavate jedno kod drugog i one prave stvari - zajedničkog života

VIDEO

Ovo su samo neke od stvari koji su sigurni pokazatelji da je situacija ozbiljna te da ste postali jedno kućanstvo. 

Vaši vikendi podrazumijevaju gledanje filova i serija uz minimalne izlaske iz stana. Dolazi zima, ti izlasci će postati sve rijeđi i rijeđi. Dekica, hrana i film. Raj.

Young couple sitting on sofa in living-room, watching television

Poruke koje si šaljete kreću se od “želim ti dobro jutro”, “volim te najviše na svijetu…”do “molim te uzmi tablete za perilicu na putu do stana i ne opet one već Somat! pusa”

Man shopping

Kupaonica ali i spavaća soba ima “moj” i “tvoj” dio. Sve je počelo s četkicom. No sada su tu gelovi za tuširanje, kremice, šampon i sve ostalo što bi moglo zatrebati - ikada. Borba za prostor u spavaćoj sobi je obično manja borba. Par stvari se premjesti i dobiješ svoj kutak koji se isto tako neprimjetno širi dok ne dobiješ pola ormara. Muškarcima obično teže pada invazija kupaonice. Možda je zbog bolje rasvjete nego u spavaćoj sobi pa bolje uočavaju promjene.   

Prešutno već imate dogovor i za kuhinju. Jedno stavlja prljavo suđe u perilicu i brine se da ne ostanete bez tableta za perilicu (naravno Somat), dok drugi to posuđe stavlja na mjesto (a ne da stoji u perilici danima). 

Lagano radite izmjene u prostoru, npr. treba napraviti mjesta za novi kauč a i ona smeđa vrata treba zamijeniti s bijelima. 

Couple Placing Sofa In Living Room Of New Home

Kada ste bolesni imate pomoć 24h. Odlazak u ljekarnu, kuhanje čaja i mjerenje temperature. Nos vam curi, buncate od temperature ili pak imate ogroman herpes, nije vam neugodno. 

Young woman giving coffee mug to man

Stvari koje su prije bile nelagodne, lagano počinju biti normalne. Kao puštanje vjetra ili ultimativni događaj: odlazak na wc uz otvorena vrata. 

1962. bilo je nepojmljivo da živite skupa ukoliko niste vjenčani, a iste godine Henkel je lansirao Somat, deterdžent namijenjen isključivo pranju u perilici posuđa. Vremena se mijenjaju. U 2016. sve više parova se odlučuje na zajednički život. Jednostavnije je podijeliti životne troškove i praktičnije je u pogledu uštede vremena a Somat tablete za perilicu su sastavni dio svakog doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje