News

Komentari 0

Ahmetović: Matijanić je žrtva beskrupuloznosti pojedinaca

Ahmetović: Matijanić je žrtva beskrupuloznosti pojedinaca

Matijanića ništa ne može vratiti, ali na isti način kako je beskrupuloznu vlast proganjao svojim tekstovima, proganjat će je i mrtav. Za to se mi ostali itekako moramo pobrinuti, objavila je

Saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović obrušila se u ponedjeljak na ministra zdravstva Vilija Beroša te ustvrdila da je umrli novinar Vladimir Matijanića žrtva beskrupuloznosti pojedinaca u hrvatskom zdravstvu, a takvo zdravstvo slika je i prilika nesposobne vlasti.

- Matijanića ništa ne može vratiti, ali na isti način kako je beskrupuloznu vlast proganjao svojim tekstovima, proganjat će je i mrtav. Za to se mi ostali itekako moramo pobrinuti - objavila je Ahmetović na Facebooku.

- Nakon mučnih redaka o okolnostima smrti novinara Vladimira Matijanića, nakon snimki razgovora koji upućuju na nonšalanciju, nebrigu i nevjerojatnu razinu prijezira, ostaje nam samo pitanje: zašto? Zašto je čovjek morao umrijeti u mukama? - napisala je .

Kaže da „PR-ovsko potezanje inspekcije” ministra Beroša, izvidi DORH-a , ni „bezobrazno laganje” u sustavu neće dati odgovor na to pitanje.

- Ministar Beroš svojim neradom, lažima i PR-ovskim blagoglagoljivim glupostima cijeli je zdravstveni sustav pretvorio u koncentracijski logor za pacijente - napisala je.

Izostanak bilo kakve odgovornosti od strane ministra zaduženog za resor koji se na očigled raspada dok ljudi umiru, svjedoči o tome kako je zdravlje hrvatskih građana bagatelizirano, stoji u Facebook objavi.

- Odgovornost na ovakvom zdravstvu leži na ministru zdravstva, odgovornost za ovako nesposobnog ministra leži na Andreju Plenkoviću. Čime ga to Beroš drži u šaci, ne znamo, ali saznat ćemo - poručila je zastupnica SDP-a.

Najčitaniji članci