Obavijesti

News

Komentari 47

"Ako Todorić ima dokaze, onda bi Vlada trebala dati ostavku"

"Ako Todorić ima dokaze, onda bi Vlada trebala dati ostavku"
1

Iz Agrokora su objavili kako će Izvanredna uprava u četvrtak u 15 sati prezentirati nalaze revidiranih financijskih izvješća vezane za koncern. Petrov se nada da će to biti novi početak hrvatskog gospodarstva

VIDEO

Vjerujem da će izvješće biti loše po pitanju Agrokora, s obzirom i na sve informacije koje sam imao prije, ali ja bih to čak gledao s druge neke strane. Ovo sve može biti jedan dobar start, čisti start za hrvatsko gospodarstvo. Iako kasne već tri mjeseca, očekujem za plan restrukturiranja, da zaista hrvatsko gospodarstvo bude konkurentnije, kazao je čelnik Mosta Božo Petrov gostujući u Dnevniku Nove TV.

Optužbe koje je na svom blogu Ivica Todorić prethodnih dana iznosio, u prvom redu adresirane na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić, Petrov je nazvao vrlo ozbiljnima. Teško mu je, kaže, povjerovati da bi Ivica Todorić s takvim optužbama izlazio u javnost, a da za to nema dokaze.

- Ako ima dokaze, onda smatram da bi Vlada trebala dati ostavku. Jer ako se pokaže da je potpredsjednica Vlade SMS porukama, mailovima prijetila Ivici Todoriću, onda nema što drugo nego doslovno kompletna ostavka svih, budući da je Andrej Plenković kao predsjednik ove Vlade dao potpuno povjerenje, preuzeo na sebe odgovornost za djela koja rade njegovi ministri i njegovi potpredsjednici - kazao je Petrov.

Petrov je kazao da na sastancima Ivice Todorića i predstavnika Vlade, kojima je i sam prisustvovao, nije bilo prijetnji, no podsjetio je i na drugi sastanak na kojem on nije bio.

- Naravno da je bio i drugi sastanak. To sam već iznio u javnost. Nakon ovog sastanka na kojem sam ja bio. Bio je i drugi sastanak na kojem je bio i predsjednik Vlade Andrej Plenković i Ivica Todorić. O tome novine ne pišu, o tome novinari ne pitaju. Mislim da su išli ponovno razgovarati, na temelju svih informacija koje su u međuvremenu dobili nakon ovog prvog sastanka na kojem sam ja bio - kazao je Petrov.

- Ja sam bio na prvom sastanku i cjelokupna hrvatska javnost je mogla dobiti sve informacije s tog sastanka i sve sam to iznio u javnost jer smatram da zaista sve treba biti transparentno - rekao je čelnik Mosta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa