Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Albanski diler drogu skrivao u sijenu zadarskog odvjetnika

Imao sam najbolje preporuke. Čovjek je bio odličan i korektan radnik. Na osnovu toga sam ga primio i unajmio mu stan, rekao je Marinović koji nije znao da je Gaxa već USKOK teretio zbog droge

Foto: mup
2 komentara

U selu na benkovačkom području policija je u balama sijena pronašla gotovo kilogram heroina, zbog čega je uhitila 60-godišnjeg hrvatskog državljanina rođenog na Kosovu, izvijestila je u četvrtak zadarska policija, koja je istog dana uhitila i maloljetnika s preko 800 grama marihuane. Uhićeni je Bedri Gaxha koji je radio na četiri hektara velikom imanju poznatog zadarskog odvjetnika Marka Marinovića (78), javlja Zadarski.hr.

80 kilograms of heoin found with smuggler gang LOŠE GA SAKRILI U balama sijena kod Benkovca našli skoro kilogram heroina

- Naravno da sam šokiran. Imao sam najbolje preporuke. Čovjek je bio odličan i korektan radnik, a ima i krasnu obitelj. Na osnovu toga sam ga primio i unajmio mu stan. Hranio mi je pse i pomagao mi je na imanju. Bolestan sam čovjek i potrebna mi je pomoć, a on je sve to izvrsno radio. Ne shvaćam zašto se to sada uopće povezuje sa mnom i sramota je što se to radi. Očito se tome stremi. Kako sam uopće mogao znati za ikakav heroin. Svatko odgovara za svoja djela - rekao je oštro odvjetnik Marinović koji kaže da nije znao da su Gaxa i prije 13 godina teretili za prodaju pola kile heroina.

NAŠLI ČETIRI PVC VREĆICE Uhitili muškarca: Heroin držao u balama sijena uništene kuće

Gaxhu i još trojicu njegovih partnera USKOK je, naime prije 13 godina teretio za organiziranu preprodaju pola kilograma heroina i posjedovanje veće količine te droge. Prema optužnici, organizirali su prodaju heroina tako što ga je Gaxha nabavio i skrio u stanu u Stenjevcu, te ga s još dvojicom optuženih plasirao na tržište.

Jedan od optuženih je tada ispričao kako se u listopadu 2003. sastao s poznanikom svojedobno optuženim za atentat na jugoslavenskog konzula u Njemačkoj, koji ga je tražio uslugu - da njegovu prijatelju s kojim je bio u zatvoru, preda paketić heroina. No, ispostavilo se da je to bio prikriveni istražitelj.

Možda vas zanima i ovo:
Message