News

Komentari 1

Američki poduzetnici htjeli bi investirati u Zračnu luku Pleso

Američki poduzetnici htjeli bi investirati u Zračnu luku Pleso

Ulaganja: Ramon Miro iz Houstona na konferenciji u Dubrovniku predstavlja tvrtku koja godišnje preveze 50 milijuna putnika, a žele preuzeti Zračnu luku Zagreb

Velika investitorska konferencija Ronald Brown se održava u Dubrovniku, a organizirale su je SAD u spomen na ministra trgovine koji je poginuo prije 15 godina, a želio je u Hrvatsku dovesti ulagače. Dnevnik.hr piše kako Ramon Miro iz Houstona predstavlja tvrtku koja godišnje preveze 50 milijuna putnika, a žele preuzeti Zračnu luku Zagreb. Kazao je kako Hrvatsku vidi kao zanimljivo tržište i kratkoročno i dugoročno. Predsjednik Uprave Zračne luke Zagreb, Tonči Peović, rekao je kako očekuje prvu lopatu u proljeće 2011. godine. Peović je rekao kako će Beograd iskoristiti tu poziciju ukoliko se odgodi ovaj projekt. 

Predsjednik Ivo Josipović je rekao kako Hrvatska nije šampion u poduzetništvu, ali zato radimo reforme. Kazao je kako Hrvatska nudi uspjeh. Borislav Škegro, bivši potpredsjednik Vlade, smatra kako smo možda bahati i arogantni te bi sve bez ulaganja u bilo što. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Najčitaniji članci