Obavijesti

News

Komentari 88

Anušić: 'U Kolindinom govoru potkrala se nebitna greškica'

Anušić: 'U Kolindinom govoru potkrala se nebitna greškica'
1

Novinari su na predstavljanju kandidature dobili govor u kojem su pisale i didaskalije, poput naglašavanja dijelova govora i gestikulacije. Šef izbornog štožera Anušić tvrdi da je to nebitna greška...

VIDEO

Šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić izjavio je u srijedu kako su novinari na predstavljanju kandidature dobili radnu verziju predsjedničina govora sa didaskalijama, te da je riječ o nebitnoj greški koja ne može zasjeniti odlično predstavljanje kandidature.

Novinari su na predstavljanju kandidature dobili govor u kojem su pisale i didaskalije, poput naglašavanja pojedinih dijelova govora i gestikulacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:40

"To je radna verzija govora koju je predsjednica dobila na uvid, složila se s njim, stavila svoje opaske i dogodila se greškica, potpuno nebitna, koja ne treba i ne može zasjeniti današnje odlično predstavljanje kandidature", kazao je Anušić gostujući u dnevniku RTL televizije.

Osvrćući se na to što na predstavljanju kandidature nisu bila dozvoljena novinarska pitanja, Anušić je rekao kako to nije zbog zatvorenosti, već specifičnosti u odnosu na druge kandidate.

Milanović objavio parodiju na Kolindin govor: 'Blagi smješak'
Milanović objavio parodiju na Kolindin govor: 'Blagi smješak'

Interes medija je velik, idemo polako

"Kolinda Grabar-Kitarović nije samo kandidatkinja, nego je i predsjednica te ujedno ima i državničke obaveze. Interes javnosti i medija je svakako velik i ja to u potpunosti razumijem. Idemo polako. Kandidatura je došla u sasvim normalno vrijeme, izbori će vjerojatno biti 22. prosinca i prijašnji izbori su bili u to vrijeme. Skoro tri mjeseca su do tada i svo vrijeme koje predsjednica potroši u kampanji, u pričama i raspravama s protukandidatima, ima manje vremena za raditi posao koji mora", rekao je Anušić.

Dodao je kako će kampanja biti duga te će predsjednica komunicirati s medijima i sudjelovati u sučeljavanjima, a sama će procijeniti ima li i u kojem trenutku potrebe obraćati se medijima te ići na sučeljavanja. (vkm)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela