Obavijesti

News

Komentari 43

Apsolutni broj 1: Styria Digital je najbolja medijska kompanija

Apsolutni broj 1: Styria Digital je najbolja medijska kompanija
1

Portali Styria Grupe konstantno bilježe rast. Među njima je i najposjećeniji portal u zemlji - 24sata.hr. Brojne nagrade samo su potvrda kvalitete i uloženog truda

VIDEO

Još prije 15 godina grupa Styria pokrenula je prvi news portal u Hrvatskoj, vecernji.hr. Od tada je stalnim ulaganjem i širenjem poslovanja došla do ukupnog reacha od čak 72,95% internet-korisnika u Hrvatskoj.

Styria grupa je tako postala digitalna medijska kompanija broj jedan u zemlji. Prema audienceGemius ljestvici, koja se smatra najrelevantnijim pokazateljem posjećenosti portala u Hrvatskoj, prvo mjesto, kao najposjećeniji portal u zemlji, uvjerljivo drži 24sata.hr s više od 1,100.000 jedinstvenih posjetitelja na mjesec

Od početka 24sata.hr dokazuje inovativnost i naglasak stavlja na brigu o čitateljima. Nedavno osvojena prestižna nagrada 'INMA Awards 2014.', u kategoriji korištenja svojih digitalnih platformi za interakciju s čitateljima, najbolje je priznanje za posvećenost portala komunikaciji s čitateljima.

- Uporna ulaganja u inovacije dovela su nas u dominantnu poziciju u hrvatskom web prostoru, no kao i uvijek, Styria priprema nova iznenađenja. Početkom iduće godine 24sata proslavit će 10. rođendan i otvoriti novo razdoblje naših digitalnih operacija iskorakom u personalizirani korisnički doživljaj i najbolja mobilna rješenja na ovim prostorima - rekao je Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku. 

Kao prvi news portal u Hrvatskoj vecernji.hr čvrsto drži poziciju među top 4 najposjećenijih portala prema audienceGemiusu.

- Večernji list je prvi news portal u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe koji je prešao na responsive tehnologiju, napravio kompletni rekoncept u prezentaciji sadržaja i sve postavio na vlastiti CMS sustav. Nova akvizicija je portal Ordinacija.hr - kaže Ivan Jozić, voditelj razvoja Vecernjeg.hr, ali i portala Poslovni.hr, koji je apsolutni lider biznis niše u Hrvatskoj.

U svojem portfelju Styria ima i portale Zdravakrava.hr (najčitaniji portal o zdravlju), Budi.In (najčitaniji portal o modi), Gastro.hr (portal za sve koji uživaju u kuhanju), Klokanica.hr (najčitaniji portal za roditelje i one koji to žele postati), Jelovnik.hr portal je na kojemu čitatelji, osim naručivanja hrane, ostvaruju razne pogodnosti. 

Pokretanjem hrvatskog izdanja portal Goal.com čitateljima se nude najdetaljniji izvještaji o domaćim ligama. Tu su još portali njuskalo.hr, vrijeme.net, popustolovac.hr i Mojkvart.hr.

Styria Digital u brojkama

2,532.023 - pregleda vlastitih videosadržaja mjesečno

1,763.999 - jedinstvenih posjetitelja naših portala mjesečno bez preklapanja

2,156.915 - otvorenih korisničkih računa na našim portalima

1,963.015 - Facebook fanova

43% - od ukupnih tržišnih investicija u display oglašavanju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao