Obavijesti

News

Komentari 146

Arsen Bauk je provokativno odgovorio voditelju Dnevnika

Poprilično sam siguran da će postotak glasova koji dobije SDP na izborima biti veći od postotka gledanosti HTV-ova centralnog Dnevnika, kazao je Bauk uz smiješak

VIDEO

Arsen Bauk, zastupnik SDP-a, gostovao je u subotu u središnjem Dnevniku HTV-a kod Branimira Farkaša. Osim uobičajenih pitanja o tome za kojeg se kandidata opredijelio na unutarstranačkim izborima u SDP-u, te treba li SDP-u potrebna promjena, jedno neuobičajeno, a provokativno pitanje voditelja,  inspiriralo je Bauka da mu uzvrati na isti način.

Voditelj je, naime, Bauka u jednom trenutku upitao: 'U svim državama JI Europe postkomunističke stranke svedene su na tek nekoliko postotaka. Strahujete li da se to može dogoditi SDP-u?'.  

- Sad sam govorio o 33 posto i više (koliko je dobio SDP na izborima), a kako je vaše pitanje provokativno, bit će provokativan moj odgovor', rekao mu je Arsen Bauk i zatim uz smiješak dodao: 'Ja sam poprilično siguran da će postotak glasova koji dobije SDP na izborima biti veći od postotka gledanosti HTV-ova centralnog Dnevnika'. 

'Na idućim izborima osvajamo između 40 i 50% glasova'

Na pitanje je li SDP-u potreban kontinuitet ili promjena, Bauk je odgovorio: 'Otkad je Ivica Račan 1994. dignuo znak od 33 posto - SDP je na svakim izborima dobio tih 33 posto. Prema tome, neka kontinuitet bude 33 posto, a promjena sve ono prema 40 i 50 posto koliko ćemo osvojiti na idućim izborima.'

Ipak, Bauk nije želio  reći tko je 'kandidat kontinuiteta'.  

O Plenkovićevoj popularnosti: To je medeni mjesec

Komentirajući visok rejting Andreja Plenkovića kazao je kako se radi o svojevrsnom 'medenom mjesecu' na kojemu su bili i Zoran Milanović, i Tihomir Orešković, i Ivo Sanader, i Jadranka Kosor u trenutku kad su postali premijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela