Obavijesti

News

Komentari 126

''Zajedno su otišli, ali vozač se brzo vratio obliven krvlju...''

Maloljetnik je nedaleko od mjesta Brečevići na cesti Tinjan-Muntrilj zbog prebrze vožnje izletio iz zavoja te se zabio u stablo. Dijete na mjestu suvozača uslijed zadobivenih ozljeda je preminulo

VIDEO

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 19.30 sati dogodila na cesti Tinjan-Muntrilj kod sela Brečevići smrtno je stradao 14-godišnji R. B. iz Brečevića.Vozač automobila je također maloljetan, no policija zbog zaštite maloljetnika nije izašla s informacijom o njegovoj dobi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Strava u Istri: Autom izletio s ceste pa udario u drvo, poginuo 14-godišnjak Više na http://bit.ly/2Bh2vZU Reporterka: Dijana Marić

Posted by 24sata on Thursday, 7 December 2017

Neslužbeno doznajemo da su dvije osobe u trenutku nesreće bile u automobilu Ford te su se vozili iz smjera Brečevići prema Tinjanu. Po izlasku iz naselja Brečevići, u blagom lijevom zavoju vozilo je izletjelo izvan prometnice i udarilo u stablo. Kolika je silina udara bila svjedoči potpuno smrskani automobil.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U teškoj nesreći je poginuo 14-godišnjak koji je bio suvozač. Neslužbeno saznajemo da kad je stigla Hitna pomoć dijete je još uvijek bilo živo, ali unatoč naporima djelatnika Hitne koji su pokušali reanimaciju, dijete je preminulo. Vozač automobila je ozlijeđen te prebačen u pulsku bolnicu na daljnje liječenje. 

Na mjesto događaja došli su i pazinski vatrogasci, koji su osigurali mjesto događaja. Policija kaže  da se nesreća dogodila kada je maloljetni hrvatski državljanin prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim automobilom Ford, kolnikom nerazvrstane ceste Tinjan-Muntrilj.  

- Nedaleko mjesta Brečevići, vozač je po izlasku iz lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, sletio van kolnika i udario u stablo. Tijelo preminulog djeteta je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. Protiv maloljetnika se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - rekli su iz policije.

''Bilo je strašno, obojica su mi prijatelji''

- Bili smo u jednoj kolibi u selu, nas nekolicina. Njih dvojica su u jednom trenutku rekli da idu, pa su sjeli u auto i otišli. Ubrzo se maloljetni vozač vratio obliven krvlju, nije znao što se dogodilo, bio je u šoku. Bilo je strašno, prijatelji su mi obojica. Velika je to tragedija, a nakon što smo shvatili što se dogodilo, već se na mjestu tragedije okupilo puno ljudi - rekao nam je prijatelj preminulog dječaka i maloljetnika koji je vozio. 

Koliko vozač ima godina, mladić nije htio odati, a na mjestu tragedije, ispred stabla u koje se vozilo zabilo, gore svijeće. Prijatelji i poznanici koje smo zatekli u tom selu nisu htjeli ništa govoriti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor