Obavijesti

News

Komentari 42

Bacila novorođenče kroz prozor pa zamolila za 'veliku uslugu'

Bacila novorođenče kroz prozor pa zamolila za 'veliku uslugu'
1

Bešćutna tinejdžerka iz Nebraske samo pola sata nakon što je bacila kroz prozor svoje novorođeno dijete putem Facebooka je zatražila od prijatelja 'veliku uslugu' i prijevoz

VIDEO

Bešćutna tinejdžerka iz Nebraske samo pola sata nakon što je bacila kroz prozor svoje novorođeno dijete putem Facebooka je zatražila od prijatelja 'veliku uslugu' i prijevoz, piše Daily Mail.

Antonia Lopez (16) iz Omahe optužena je za ubojstvo kćerkice koju je sama porodila u svojoj sobi nakon što je iznenada usred sna dobila trudove, a potom je bacila kroz prozor s drugog kata kuće. Navodno je potom majci priznala što je napravila.

Ona je tijelo djeteta pronašla u travi, pozvala Hitnu pomoć, a potom pokušala oživjeti bebu do dolaska liječnika.

Liječnici su utvrdili da je dijete rođeno prerano. Umrlo je na putu do bolnice, gdje je proglašena smrt. Podaci autopsije doći će tek za nekoliko dana.

Samo 32 minute kasnije Lopez je objavila status na Facebooku.

"Tko mi može napraviti golemu uslugu i ima automobil?", napisala je tinejdžerka te na kraju stavila tri uplakana smajlića.

U ranijem postu, Lopez pozire s lutkom, koja se čini kao dio školskog zadatka u kojem se tinejdžere uči o odgovornom roditeljstvu. 

"Kakva dosada", napisala je Lopez uz objavljenu fotografiju.

Školska kolegica kaže da ovakvo ponašanje nije tipično za Lopez.

- Nešto se moralo dogoditi, nešto što ju je potpuno izbacilo iz takta. Ona se inače ne ponaša ovako. Razgovaram s njom svaki dan - kazala je djevojka.

NINTCHDBPICT000271816929

- Možda je i mislila da je školski zadatak naporan i dosadan, ali to ne znači da je djeca živciraju, isto su rekle i moje druge kolege koje su imale taj zadatak -dodaje.

- Nikad nije pričala o zbivanjima kod kuće, moguće je da se nešto dogodilo zbog čega se nije osjećala dobro. Nikad ne znaš - kaže prijateljica.

Djed tinejdžerke John Barcelona kazao je da nije znao da je Lopez trudna.

- Izgledala je zapravo pothranjeno. Ni u snu ne bih pomislio da je trudna. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. U šoku sam - kazao je.

Nije poznato jesu li ostali članovi uže obitelji bili upoznati s djevojčinom trudnoćom. Sudit će joj se kao odrasloj osobi za zlostavljanje djeteta sa smrtnom posljedicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...