Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
89 komentara

Bahati 'šerif' više ne parkira BMW na zabranjenom mjestu

MAKNUO GA: Pročelnik u Krapinsko-zagorskoj županiji danima je krivo parkirao i to pod prozorom župana Željka Kolara koji nije reagirao. Nakon teksta u 24sata mjesto zjapi prazno

Foto: Snimio čitatelj/Alen Brodar/Zagorje International
89 komentara

Ne znam je li to zbog toga jer ste napisali tekst, ali BMW-a više nema na tom mjestu, rekao nam je u srijedu čitatelj iz Krapine.

POGLEDAJTE VIDEO:Govorio je o luksuznom, 70.000 eura vrijednom BMW-u X6, koji je njegov vlasnik, Stjepan Bručić, pročelnik odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko-zagorske županije, danima parkirao u središtu Krapine na mjestu gdje je parkiranje zabranjeno. Čitatelji su nam poslali fotografiju njegova automobila nepropisno parkiranog pod samim prozorom župana Željka Kolara koji nije reagirao. Za 24sata je rekao kako nije točno da je BMW tamo parkiran danima.

Foto: snimio čitatelj

'Žurio sam se'

- Bio je to samo jedan dan tijekom blagdana, kad je bila gužva - rekao je Kolar te dodao da je upozorio pročelnika i da je automobil odmah maknut. No čitatelj nam je poslao fotografiju koja je snimljena u utorak.

- Pa auto je još tamo - rekao je čitatelj u utorak kad smo mu rekli da župan kaže da pročelnikov auto više nije krivo parkiran. Prozvani Bručić nam je u utorak tvrdio da je parkirao jer je taj dan žurio na posao iako smo imali slike automobila i od dan ranije. Ispričao se ako je “kome zasmetalo” i rekao da ima plaćenu godišnju kartu. A onda smo dobili fotografije u srijedu navečer.

Foto: Snimio čitatelj

Automobil je stajao parkiran na istome mjestu. Tek u noći na četvrtak je maknut nakon što se na njemu nakupilo snijega. Naš čitatelj upozorava da unatoč tako dugom razdoblju nepropisno parkiranog automobila pročelnik nije dobio niti kaznu niti čak dnevnu kartu. Upućeni tvrde da Bručić ima godišnju kartu za drugu parkirališnu zonu, ali ne i za prvu u kojoj tako često parkira svoj BMW X6.

‘Stalno to radi’

Automobil ima naručenu registraciju sa svojim inicijalima: KR-0001-SB. Revoltirani čitatelj iz Krapine tvrdi da se Stjepan Bručić i inače voli nepropisno parkirati u gradu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message