Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
246 komentara

'Balije, četnici i ustaše, zbog vas se moja kći pokušala ubiti'

11-godišnja kći poznate novinarke iz BiH pokušala se ubiti zbog maltretiranja. Novinarka je na društvenim mrežama prozvala 'bošnjačku, srpsku i hrvatsku bagru'

Foto: Facebook
246 komentara

Poznata novinarka iz BiH u nedjelju je svojom objavom na društvenim mrežama šokirala javnost. Naime, otkrila je da se njezina 11-godišnja kći pokušala ubiti zbog maltretiranja. Novinarka je prozvala 'bošnjačku, srpsku i hrvatsku bagru'. 

"Zdravo, bagro bošnjačka, srpska i hrvatska! Zdravo, balije, četnici i ustaše! Zdravo, mrzitelji, hajvani, besposleni i retardi! Ili kako god se volite nazivati samo kako biste izbjegli nazivati se "ljudima", "građanima", "sunarodnjacima". Zdravo vama kojima su anarhija i bezakonje štit i zdravo vama koji mislite da ste najpametniji, a niste se makli milimetar s mjesta.

Ovo je... (na Facebooku je objavila fotografiju svoje kćeri). Njoj je 11 godina. Inače, moja kćer. Da, ta o kojoj ste godinama slušali u medijima. Djevojčica kojoj su prvi dan škole, te neke 2011. godine, nanosili tjelesne povrede jer ima drugačiju boju kože, jer je lijepo odgojena i jer je moja kćer. Moja, one o kojoj ništa ne znate, a trošite vrijeme naganjajući. Dijete koje je svakodnevno trpjelo teške verbalne napade. Dijete kojem ni uprava škole nije pomogla jer je to sve bilo 'dječje'. I tako to traje šest punih godina.

Upravo ta S... je u četvrtak pokušala da izvrši samoubojstvo.

Počeli slušati? Imam vašu pažnju? Možda i imam, jer se nadam da ne spavate sada kada ste ubili malog M...., pa kada ste D.... u roku dvije godine strpali pod zemlju, a sada A..... šaljete na ispraćaj. Vi, društvo zadnjeg reda, počinili ste etničko čišćenje.

Pokušavate isto s mojom porodicom? Kada kažem 'vi', mislim na vas, bagro neobrazovana, koja tipkate po forumima javno bez cenzure, a onda to naša djeca čitaju i za razliku od nas odraslih koji to i ne čitaju ili to smatraju odlikom neukih, misle da takvi komentari zaista nešto i znače.

Pitam vas, s obzirom da nemate hrabrosti to činiti imenom i prezimenom, jer ste kukavice prvog ranga, zašto odgajate svoju djecu da vam budu ista ta bagra bez imalo dostojanstva? Zar ste toliko neuki da ne uviđate da to što činite nekoga može koštati života? Zar je moguće da takve gliste kao vi gmižu po ovom bosanskom tlu? Vi i vaši izrodi koje zovete djecom, a koja su odraz vas gmizavaca i van vašeg cirkusa kojeg nazivate domom?

Nećete uzeti moju porodicu, nećete dirati moju djecu. Ja ću se boriti, a vi nastavite tako. Vi ste samo odraz vašeg neuspjeha, nezadovoljstva, jada, neodgoja.

Hajde, pišite, trošite svoje vrijeme, i kao što moj prijatelj  kaže: "Zato ste vi dolje, a mi gore. I vi nikada nećete biti mi! Samo zato što niste shvatili svrhu vašeg jadnog postojanja.

Ja bih se stidjela da sam na vašem mjestu, ili u najboljem slučaju da sam tako nisko pala kao što ste vi, konopac i prva vrba. Nema tu rehabilitacije", napisala je novinarka.

>>> Zbog zaštite identiteta maloljetnog djeteta, iz statusa novinarke uklonjena su sva imena i prezimena.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message