Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
168 komentara

Bandić otkrio što će pojeftiniti do 50 posto - gradski bazeni

Bandić je na kraju ponovio da radi 365 dana u godini pohvalivši se kako je njegova stranka dobila izbore na sve četiri razine u Zagrebu što "nikad nitko u povijesti nije napravio"...

bandic_salata
Foto: Igor Soban/PIXSELL
168 komentara

Jedna usluga za građane pojeftinit će od 30 do 50 posto, to ću objaviti u utorak. Nisam htio ranije o tome govoriti da me ne optuže za predizborni štos, izgovorio je Milan Bandić u svom pobjedničkom govoru u nedjelju navečer nakon što je šesti put postao zagrebački gradonačelnik.

Gotovo puna dva dana svi su se pitali što će to točno pojeftiniti, a odgovor je napokon stigao. Bandić je za danas u podne zakazao konferenciju za novinare na kojoj će najaviti nove, niže cijene ulaznica za gradske bazene.

- Od sedam bazena nijedan nema radno vrijeme. To je nered unutar ustanove i za to će određeni ljudi snositi posljedice. Anketirat ćemo građane i pitati od kada do kada žele da rade bazeni. Građani će odlučiti kad Uočio sam i da nemamo automatsku naplatu ulaza na bazene, tu majka Isusova ne zna koliko je karata prodano. To ćemo riješiti u roku od 30 dana, a već od sutra ulaznice će biti jeftinije 50 posto, to vrijedi za sve kategorije ulaznica. 

Bandić je na kraju ponovio da radi 365 dana u godini pohvalivši se kako je njegova stranka dobila izbore na sve četiri razine u Zagrebu što "nikad nitko u povijesti nije napravio".

- Napravit ćemo sve za većinu u Skupštini, spremni smo se odreći svih funkcija samo da postignemo taj konsenzus. 

- Sve cijene za bazenima past će za 50 do 66 posto. Dnevna ulaznica za odrasle koja je bila 20 kuna bit će 10 kuna, a vikendom ona koja je iznosila 25 kuna, sad će biti 15 kuna. Za djecu, invalide i umirovljenike dnevna ulaznica je 5 kuna, za vikende i blagdane 10 kuna. Smanjuju se cijene i mjesečnih i godišnjih ulaznica. Vjerujemo da će prihodi biti isti ili veći jer će si više građana moći priuštiti dolazak na bazene, rekla je pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message