News

Komentari 196

Bandić u emisiji na radiju rekao: 'Umrijet ću kao gradonačelnik'

Bandić u emisiji na radiju rekao: 'Umrijet ću kao gradonačelnik'

Milan Bandić gostovao je 31. prosinca u emisiji Purgeraj na Radio Sljemenu. Na izjavu da će umrijeti kao gradonačelnik, voditeljica mu je obećala da će u tom slučaju pustiti reprizu emisije na taj dan

Na Facebook stranici Radio Sljemena objavili su detalj iz posljednjeg intervjua koji je pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je preminuo u noći sa subote na nedjelju od srčanog udara, dao u emisiji Purgeraj zadnjeg dana 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio je osebujan, zanimljiv, svoj. Milan Bandić. Dotepenec koji se svojski trudio živjeti svoj purgeraj. Prijepori oko njega ostat će u prošlosti. A živjet će činjenica da je iza njega 6 gradonačelničkih mandata. Prije 2 mjeseca, kada smo snimali emisiju "Purgeraj", prorekao je da će umrijeti kao gradonačelnik, a ja sam mu u šali tada rekla da ćemo onda ovu emisiju reprizirati kada umre. Pa ju danas zaozbiljno repriziramo, na Radio Sljemenu u 11.30. Kao urednica Radio Sljemena u ime redakcije i osobno izražavam sućut njegovoj obitelji i najbližim suradnicima i zahvaljujem na cjelokupnoj bogatoj suradnji s njim kao zagrebačkim gradonačelnikom, na, kako je to redovito isticao, našem najzagrebačkijem radiju. A nahodali smo se mi novinari Radio Sljemena za njim do mile volje... Morali smo. Tempo po Zagrebu bio mu je nevjerojatan...- napisala je urednica Tanja Baran.

 

Najčitaniji članci