Obavijesti

News

Komentari 15

Bandić: Zavirio sam u budućnost

Bandić: Zavirio sam u budućnost
4

Nakon što se nedavno vozio u zamjenskom Mercedesu GLE, Milan Bandić sada je bio na vožnji kod Rimca u njegovom električnom automobilu. Sudeći po statusu, svidjela mu se električna budućnost

VIDEO

Hvala Mati i cijelom timu Rimac Automobili koji su mi omogućili da zavirim u budućnost - u C-Two cestovni automobil s najbržim ubrzanjem svih vremena - napisao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na svom Facebooku i pohvalio se isprobavanjem Rimčevih jurilica. 

Nastavio je: 

- Čestitke svima i hvala vam na jedinstvenoj promociji Hrvatske i Zagreba u svijetu! Želim vam puno sreće i u danjem radu, u meni i Grad Zagreb Službena stranica znajte imate partnere! 

Voli jurilice

A da Bandić voli jurilice, pokazao je i nedavno kad smo objavili kako ga je objektiv našeg fotoreportera uhvatio u skupocjenom zamjenskom automobilu. 

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića posljednjih se tjedana može vidjeti kako se po gradu vozi u luksuznom Mercedesu GLE. Prije oko tjedan dana u tom autu došao na Trg bana Jelačića kako bi otvorio manifestaciju Plavi ceker.

Radi se o Mercedesu GLE 350 d 4MATIC, proizvedenom 2019. godine. Cijena novog automobila, bez dodatne opreme, iznosi 694.265 kuna. Ali automobil kojim se vozi Bandić ima i dodatnu opremu, što mu podiže cijenu na više od 800.000 kuna. Tu su klimatizirana električno pokretana sjedala presvučena kožom, kamera za vožnju unatrag, navigacija, spušteni ovjes, projiciranje loga Mercedesa na podlogu iz retrovizora, centralni zaslon 11,5", zatamnjena stakla, električno podizanje poklopca prtljažnika, umetci od hrasta. Auto ima dizelski motor obujma 2,9-litara koji razvija 272 konjske snage. Do 100 km/h ubrza za 6,6 sekundi, a može juriti 230 km/h.

Iz Grada Zagreba smo samo tada saznali da je riječ o zamjenskom vozilu jer je službeni Audi A6 na popravku. Gradonačelnik Bandić ovo vozilo koristi nešto duže od mjesec dana, a navodno je njegov A6 djelomično i razbijen.

Bandić je koristio zamjensko vozilo Mercedes i 2018. godine, a i nakon potresa ove godine. Nakon izbora ponovno je bio u A6, a sada ima zamjensku jurilicu.

Kad mu treba zamjensko vozilo, uvijek se nađe neki luksuzni Mercedes
Da se kratko ipak vratimo na Mercedes koji je vozio 2018., on je bio E klase, a iz tadašnjeg cjenika Mercedesa u Hrvatskoj vidjelo se da najjeftinija verzija stoji 375.000 kuna.

I tada se radilo o zamjenskom automobilu dok je službeni bio na redovnom servisu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...