Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
75 komentara

Bienenfeld: Nadamo se barem jednom mandatu, to su ankete

Očekivali smo mali izlazni postotak, žao mi je da je tako. Ovo je bila prilika izraziti svoju građansku želju. Hvala svima koji su prepoznali ovu listu, ali duga je noć pred nama, rekla je Pavičić Vukičević

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru BM 365 - Stanka rada i solidarnosti
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
75 komentara

Pratite uživo... 

23.36 - Stranka rada i solidarnosti BM 356 nisu osvojili niti jedan mandat u Europskom parlamentu. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

20.08 - Hvala svima koji su izašli na izbore i drago mi je da je izlaznost veća nego prije pet godina. Građani ipak shvaćaju da je Europski parlament bitan, rekla je Martina Bienenfeld, nositeljica liste. Istaknula je kako iako nemaju ni jedan mandat još, ipak se radi o anketama, a ne o službenim rezultatima.

- Voljela bih vidjeti puno više Hrvatske u Europe i Europe u Hrvatskoj - rekla je i dodala da se nada da će ipak osvojiti jedan mandat u Europskom parlamentu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

19.08 - Prema prvim izlaznim anketama stranka BM365 nije dobila niti jedno mjesto u Europskom parlamentu. 

Nositeljica liste Martina Beinenfeld nije davala izjave. Svi s kandidacijske liste BM365 povukli su se u drugu prostoriju, a kratku izjavu je dala tek druga sa liste Jelena Pavičić Vukičević. Dodajmo, kako gradonačelnik Zagreba Milan Bandić još uvijek nije došao u prostorije svoje stranke. Njegov dolazak se očekuje tek kasnije.

- Očekivali smo mali izlazni postotak, žao mi je da je tako. Ovo je bila prilika izraziti svoju građansku želju. Hvala svima koji su prepoznali ovu listu, koja je ujedno najbolja lista, ali duga je noć pred nama, a prvi neslužbeni rezultati su tek u 23 sata te se, apsolutno nadamo pomaku - rekla je Jelena Pavičić Vukičević

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message