News

Komentari 26

Beč: Zajedno su pili pa Hrvatu rekao da bi spavao s njegovom ženom. Ovaj uzeo nož i izbo ga

Beč: Zajedno su pili pa Hrvatu rekao da bi spavao s njegovom ženom. Ovaj uzeo nož i izbo ga

Hrvat (52) nožem JE nasrnuo na svog 34-godišnjeg prijatelja. Razlog - prijatelj je želio imati spolne odnose sa njegovom suprugom. Obojica su bili pod utjecajem alkohola, objavila je policija

Krvava noć u Beču dobila je nastavak. Podsjećamo, u nedjelju rano ujutro šokirani prolaznici zvali su policiju jer ulicom hoda pijani muškarac s nožem. Ispostavilo se da je prije toga izbo mlađeg prijatelja s kojim je pio. Objavili su i razlog svađe.

U nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je sa svojim 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Obojica muškaraca su prekomjerno konzumirala alkohol tijekom cijele večeri.

Nešto prije 2 sata ujutro supruga starijeg muškarca je došla kući. Situacija se naglo promijenila jer je 34-godišnjnak rekao da želi imati spolni odnos s njom, piše  Fenix.

Izbo ga i izašao na ulicu

Nakon toga je krenula žestoka svađa. Najprije su se počeli verbalno svađati. Potom je 52-godišnjak izgubio živce, uzeo je kuhinjski nož i nasrnuo na prijatelja. Žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana, javlja bečka policija.

Šokirani prolaznik je obavijestio policiju da ulicom hoda pijani muškarac s nožem u ruci. Službenici su privremeno zatvorili 52-godišnjeg Hrvata. Obojica su uslijed događaja lakše ozlijeđeni i izmjereno im je preko 2 promila alkohola u krvi.

Policija nije navela nacionalnost mlađeg muškarca.

Najčitaniji članci